Media

Τέτα Καμπουρέλη: Προχωράει τη ζωή του, όπως κι εγώ προχωράω τη ζωή μου

«Δεν θα ασχοληθώ με αυτά, δεν θα του απαντήσω», είπε η Τέτα Καμπουρέλη.

Η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε στους ρεπόρτερ των εκπομπών για το διαζύγιό της από τον Βασίλη Γκουρούση. Η ίδια, ωστόσο, δεν θέλησε να απαντήσει στα όσα είπε πρώην σύζυγός της για τον νυν σύντροφό της.

«Είναι 40 χρόνια ζωής. Υπήρχαν καλές στιγμές, αλλά υπήρχαν και άσχημες στιγμές. Όπως ένα διαζύγιο ρε παιδιά, ένα διαζύγιο είναι ένα διαζύγιο, τι να λέμε πώς αισθάνομαι τώρα;

Νομίζω ότι κι εκείνος προχωράει τη ζωή του, όπως κι εγώ προχωράω τη ζωή μου», είπε η Τέτα Καμπουρέλη.

Η Τέτα Καμπουρέλη ρωτήθηκε στη συνέχεια για τη δήλωση του Βασίλη Γκουρούση που είπε στο Πρωινό ότι ο νυν σύντροφος της Τέτας λέει ψέματα: «Δεν θα ασχοληθώ με αυτά, παιδιά, δεν θα του απαντήσω. Φιλάκια, γεια!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου: «Σε αυτή τη φάση της δικαστικής διαμάχης η ζυγαριά γέρνει προς το δίκιο της Ηλιάνας»
«Καμία φορά δημιουργείται θόρυβος και καπνός και μπορεί από την εξέταση των εγγράφων να μην προκύψει κάτι», τόνισε ακόμα η παρουσιάστρια
Σταματίνα Τσιμτσιλή