Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Θανάσης Πάτρας: Έκανα μια παύση και η Φάρμα με επανασύστησε στο κοινό

Θανάσης Πάτρας: Έκανα μια παύση και η Φάρμα με επανασύστησε στο κοινό

Όσα είπε ο Θανάσης Πάτρας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha.

Για την τηλεοπτική του επάνοδο, τη συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη και την “κόντρα” με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μίλησε ο Θανάσης Πάτρας στη συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον ρεπόρτερ Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα στον Alpha.

«Η συνεργασία μας στο MEGA Καλημέρα είναι εξαιρετική. Έχουμε περάσει πολύ όμορφα δύο σεζόν τώρα, οσονούπω θα γνωρίζετε τι θα γίνει την επόμενη σεζόν», δηλώνει ο Θανάσης Πάτρας.

«Έκανα μία παύση από την τηλεόραση, γιατί δεν κολλούσαν και κάποια πράγματα που συζητούσα. Εξελίσσεσαι όμως και προχωράς. Η Φάρμα με επανασύστησε στο κοινό, σου ανοίγει μία πόρτα και σου δίνει μία ευκαιρία. Μου έκανε πάρα πολύ καλό».

Όσον αφορά τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος και τον διαδέχθηκε στο πρωινό του Alpha το μακρινό 2007, ο Θανάσης Πάτρας είπε τα εξής.

«Δεν έχω να αντιδικήσω με τον Ανδρέα για τίποτα, τον εκτιμώ και τον σέβομαι πάρα πολύ. Το θέμα είναι ότι εμένα ο Ανδρέας δεν μου είπε ποτέ την αλήθεια του σε προσωπικό επίπεδο, την άκουσα τηλεοπτικά.

Δεν είναι ότι εγώ ψυχράνθηκα, γιατί δεν άκουσα μία εξήγηση από έναν άνθρωπο που εκτιμούσα και είχα και σχέσεις τότε πραγματικά, ότι: ξέρεις κάτι, αυτό έγινε, πάμε παραπέρα».

«Δεν μου το είπα ποτέ προσωπικά. Το άκουσα 10 χρόνια μετά και το ακούω ξανά 20 χρόνια μετά. Το δέχομαι και το σέβομαι, έτσι όπως τα λέει είναι αλλά δεν μου είπε ποτέ προσωπικά. Οπότε δεν ήταν μία αιτία να πω κι εγώ ότι: κάτσε, κάτι δεν πάει καλά;».

Media Τελευταίες ειδήσεις