Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Θάνος Τζάνης: Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, με στεναχώρησαν τα σχόλια στις εκπομπές

Θάνος Τζάνης: Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, με στεναχώρησαν τα σχόλια στις εκπομπές

«Στοχοποιήθηκα χωρίς λόγο, δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος» διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, ο Θάνος Τζάνης.

Στον καναπέ της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” βρέθηκε ο Θάνος Τζάνης μαζί με την σύζυγο του, το μεσημέρι της Κυριακής (16.06.2024), οπότε και θέλησε να διευκρινίσει όσα είχε δηλώσει για τα ομόφυλα ζευγάρια και συζητήθηκαν έντονα σε πρόσφατη συνέντευξη του.

«Κάποια πράγματα τα είπα καλοπροαίρετα και ίσως παρουσιάστηκαν κάπως που με έβγαζαν ότι είμαι ενάντια σε αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ δεν είμαι ενάντια σε κανέναν άνθρωπο.

Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου και ίσως και γω, πάνω στον ενθουσιασμό μου, να είπα κάποια πράγματα τα οποία ίσως δεν έπρεπε να πω. Είμαστε τραγουδιστές και πρέπει να τραγουδάμε, να αγαπάμε όλο τον κόσμο και από εκεί και πέρα κάθε άνθρωπος ας κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του. Είναι σεβαστό. Εγώ σαν άνθρωπος σέβομαι και αγαπάω τη διαφορετικότητα» εξήγησε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής

«Με στεναχώρησαν τα σχόλια που έγιναν στις εκπομπές γιατί δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω όλο τον κόσμο και τραγουδάω για όλο τον κόσμο. Στοχοποιήθηκα χωρίς λόγο και, επειδή δεν θέλω να διαμορφωθεί για μένα μια αντίληψη λάθος στον κόσμο, δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος».

«Με στεναχώρησε λιγάκι, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη εκπομπή και τη Ναταλία Γερμανού, ότι κάπως παρερμηνεύτηκαν ίσως οι δηλώσεις μου. Που δεν το ήθελα.

  

Γι’ αυτό και δίνω μια επεξηγηματική τοποθέτηση αυτή τη στιγμή για να καταλάβει και ο κόσμος, που είχε παρεξηγήσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις, το τι εννοούσα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Θάνος Τζάνης στο μαγκαζίνο του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις