Πέμπτη, 4 Ιουλ.
30oC Αθήνα

The Voice: Οι 5 στιγμές που σημάδεψαν τα Blind Auditions [vid]

The Voice: Οι 5 στιγμές που σημάδεψαν τα Blind Auditions [vid]

The Voice: Καθώς βρισκόμαστε ήδη στα Blind Auditions, τα περιθώρια… στενεύουν επικίνδυνα. Οι 4 κριτές έχουν σχεδόν σχηματίσει τις ομάδες τους, και οι υποψήφιοι πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να κερδίσουν μία θέση στο παιχνίδι.

Στο χθεσινό επεισόδιο, 5 ήταν οι πιο σημαντικές στιγμές που σημάδεψαν το The Voice. Με την 16χρονη Σουζάνα Κωνσταντίνου από την Κύπρο ξεκίνησε το 11ο επεισόδιο των Blind Auditions του The Voice. Η εντυπωσιακά όμορφη Σουζάνα επέλεξε να διαγωνιστεί με το Wrecking Ball, της Miley Cyrus.

Κάποια φάλτσα της 16χρονης παίκτριας προβλημάτισαν τους κριτές. Ο Πάνος Μουζουράκης το έπαιξε κορώνα γράμματα και στην εκπνοή του τραγουδιού πάτησε το κουμπί. Όμως, δεν ήταν ο μόνος… Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης διεκδίκησαν δυναμικά τη Σουζάνα κι εκείνη…

O Μίλτος Ιωαννίδης είναι ο συνθέτης του τραγουδιού που ακούγεται σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ, προς τιμήν των παιδιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη το 1999. Στις Blind Auditions του The Voice επέλεξε να διαγωνιστεί με τις Θάλασσες που έχει ερμηνεύσει μοναδικά ο Δημήτρης Μητροπάνος. Η Έλενα Παπαρίζου πάτησε αρκετά νωρίς το κουμπί, ενώ τελευταία στιγμή γύρισε και ο Κωστής Μαραβέγιας. Η έκπληξη όμως ήρθε στη συνέχεια…

Η Άννια Ελευθεριάδου 18 ετών έρχεται στο The Voice από τη Βέροια. Επιλέγει να ερμηνεύσει το You Know I’m No Good  της Amy Winehouse και καταφέρνει να γυρίσουν όλες οι καρέκλες των κριτών.
Η διευκρίνηση για το μικρό της όνομα φέρνει και την αποκάλυψη. Η Άννια είναι ρωσικής καταγωγής. Ε, αυτό ήταν… Ο Κωστής Μαραβέγιας πιάνει τα ρώσικα τραγούδια, ο Σάκης Ρουβάς τους ρωσικούς χορούς και γίνεται χαμός στη σκηνή! Η Άννια τελικά, επιλέγει την… αγκαλιά του Σάκη! Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

Ο Πασχάλης Μπούσδρος είναι 24 ετών και δοκίμασε την τύχη του στις Blind Auditions του The Voice με το Killing Me Softly. Η επιλογή του ήταν κάτι παραπάνω από σωστή, καθώς όχι μόνο έκανε τους κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους, αλλά τους μάγεψε με την υπέροχη φωνή του! Χαρακτηριστική ήταν, ωστόσο, η αντίδραση του Κωστή Μαραβέγια όταν γύρισε και είδε τη «φωνή». Ο τραγουδιστής αναφώνησε αυθόρμητα: «Ωωωωω! Ναι! Κι είναι και αγόρι»!

Ο 35χρονος Σπύρος Καββάδας από τους Παξούς ήταν η φωνή που συγκλόνισε στο 11ο επεισόδιο του The Voice. O Σπύρος μπήκε στη σκηνή του talent show με την κιθάρα του και ερμήνευσε δυναμικά Το Καραντί του Θάνου Μικρούτσικου, σε στίχους του Νίκου Καββαδία. Οι τέσσερις κριτές του The Voice γύρισαν τις καρέκλες τους και έδωσαν πραγματική μάχη για να τον κερδίσουν. Ο Σπύρος, μετά από σκέψη… επιλέγει τελικά τον…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε