Site icon NewsIT

The Voice: Οι στιγμές που μας έκαναν να χαμογελάσουμε [pics, vid]

23.12.2016 | 11:35
The Voice: Οι στιγμές που μας έκαναν να χαμογελάσουμε [pics, vid]

Το The Voice έκλεψε και χτες (22/12/2016) τις εντυπώσεις. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς οι κριτές συμπληρώνουν τις ομάδες τους, και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τα Battles.

Για μια ακόμη μέρα, το The Voice κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο 18χρονος Αλέξης Παρίδης που εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice (22/12/16), έχει προϋπηρεσία στα talent shows, αν και είναι μόλις 18 χρονών και πηγαίνει σχολείο. Γεννημένος από Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία, ο Αλέξανδρος στα 16 του είχε δοκιμάσει την τύχη του στο German Idol.

«Είμαι ο πρώτος 18χρονος της Γερμανίας που έχει δικό του διαγωνισμό ταλέντων. Έχω δικό μου casting show. Στα 16 μου πήγα στο German Idol και μου είπαν ότι έχω ωραία φωνή αλλά δεν είμαι ο τύπος. Κι εκεί νευρίασα γιατί έλεγα τι σχέση έχει ο τύπος με τη φωνή και έκανα δικό μου διαγωνισμό στο internet που μετρά μόνο η φωνή», ανέφερε ο διαγωνιζόμενος. Δείτε τα βίντεο.

Η μητέρα της είχε βρεθεί στην Eurovision κάνοντας φωνητικά στην Μαρινέλλα στο τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού το 1974 «Κρασί, θάλασσα και το αγόρι μου». Η όμορφη και δυναμική ξανθιά Μαρία Μελίσσα Ρούτη ερμήνευσε στο αποψινό επεισόδιο (22/12/16) Bang Bang και «πυροβόλησε» στην καρδιά τους άντρες της επιτροπής του The Voice που γύρισαν τις καρέκλες τους για να την διεκδικήσουν μέχρι τελικής πτώσης. Δείτε το βίντεο από την χθεσινή εκπομπή.

Ο Σάκης Ρουβάς πέταξε την ατάκα του και όλοι στο The Voice έμειναν άφωνοι. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν η μόνη που δεν είχε γυρίσει για να διεκδικήσει την Μαρία Μελίσσα Ρούτη και ο Κωστής Μαραβέγιας ζήτησε τα φώτα της, προκειμένου να πει έναν καλό λόγο στην διαγωνιζόμενη για τον καθένα τους. «Αφού δεν γύρισες σε ποιον θα ήθελες να πάει ή σε ποιον θα πήγαινες αν ήσουν εσύ στη θέση της;» ρώτησε ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Σάκης Ρουβάς πρόλαβε την Έλενα Παπαρίζου με μια αποστομωτική ατάκα. «Μην ρωτάτε την Έλενα παιδιά, η Έλενα έχει πάει με έναν από τους τρεις μας» είπε ο Σάκης και η Έλενα έμεινε να τον κοιτά. Δείτε το επίμαχο βίντεο.

Η 19χρονη Δέσποινα Ανδρέου από την Κύπρο, σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε συμμετοχή στο The Voice κρυφά από τους γονείς της. Η νεαρή ερμήνευσε στην σκηνή το «Έλα» αλλά δεν κατάφερε να κάνει καμία από τις καρέκλες των coaches να γυρίσει. Κατάφερε όμως να πει το τραγούδι της και ντουέτο με τον Πάνο Μουζουράκη. Δείτε το βίντεο.

Η Κυριακή Κοτσιάπαση έκανε και τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν στην blind audition της Πέμπτης (22/12/16). Ο Σάκης Ρουβάς έδειξε από την αρχή μαγεμένος με τη φωνή της 19χρονης που ερμήνευσε το I’ d rather go blind και έβαλε τα μεγάλα μέσα… Δείτε το απόσπασμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version