Τρίτη, 2 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Θέμης Γεωργαντάς: «Η Μαρίνα Σάττι έκανε χαμό στα Mad VMAs 2024, ο κόσμος από κάτω για αυτήν μου έλεγε»

Θέμης Γεωργαντάς: «Η Μαρίνα Σάττι έκανε χαμό στα Mad VMAs 2024, ο κόσμος από κάτω για αυτήν μου έλεγε»
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Τα μουσικά βραβεία του Mad ολοκληρώθηκαν χτες (19.06.2024) με επιτυχία, με κεντρικό παρουσιαστή κανέναν άλλον από τον Θέμη Γεωργαντά που πηγαίνει «φούστα – μπλούζα» με το ετήσιο event εδώ και 21 χρόνια.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά των βραβείων ενώ σχολίασε και το δικό του performance, όπου για πρώτη φορά ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε κανονικά. Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε επίσης με ποιον καλλιτέχνη έγινε «χαμός».

«Φτιάξαμε ένα βίντεο intro υποδυόμενος κάποιους για να κάνω επιτυχία στο ΤikTok. Είναι η πρώτη φορά που χορεύω και τραγουδάω εγώ στη σκηνή», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στο πλατό της εκπομπής σχολίασαν την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι η οποία αποθεώθηκε από το κοινό όταν ερμήνευσε τις νέες της επιτυχίες «Lalala» και «Mixtape».

«Κατέβηκα κάτω στον κόσμο και μου έλεγαν τα πιο πολλά παιδιά για την Ελένη Φουρέϊρα και την Μαρίνα Σάττι. Ειδικά με την Μαρίνα Σάττι έγινε χαμός».

Και πρόσθεσε: «Χαμός έγινε και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Είχε πολλά χειροκροτήματα».

Η Ελένη Μενεγάκη με τη σειρά της σχολίασε την πρωτοεμφανιζόμενη Κατερίνα Λιόλιου που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια της, ιδιαίτερα με το «Νοικιάστηκε».

Media Τελευταίες ειδήσεις