Σάββατο, 6 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Παραμένω στο MEGA που ήρθα μέσω της Ελένης Μενεγάκη

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Παραμένω στο MEGA που ήρθα μέσω της Ελένης Μενεγάκη

«Θα πρέπει να ρωτήσετε την Ελένη Μενεγάκη για το αν θα τη δούμε σε κάτι βραδινό», απάντησε, επίσης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Λίγη ώρα μετά την οριστική αυλαία για την «Ελένη» στο Μεγάλο Κανάλι, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος κλήθηκε να παραχωρήσει δηλώσεις στους ρεπόρτερ που βρέθηκαν έξω από το στούντιο όπου και γυριζόταν η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Πάντα υπάρχει μια συγκίνηση στο τέλος, αλλά και μια χαρά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος με πολύ αγαπημένους ανθρώπους και εξαιρετικούς συνεργάτες. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα χαρούμενη, πολύ πιο χαρούμενη από την τελευταία φορά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου και συνεργάτης της παρουσιάστριας.

«Το είπε και η ίδια, είχε μεν μια συγκίνηση που είναι δεδομένη, αλλά περισσότερο χαρά και ήθελε να τη μεταδώσει, να την αφήσει να φανεί».

«Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια για το αν θα τη δούμε σε κάτι βραδινό. Εγώ παραμένω στο κανάλι αυτό που μέσω της Ελένης ήρθα κι έχω μεγάλη χαρά και μεγάλη αισιοδοξία για καινούργια πράγματα» επισήμανε, επίσης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις