Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Θοδωρής Ρουσόπουλος και Μάρα Ζαχαρέα στο Παρίσι για την επέτειο του γάμου τους

Θοδωρής Ρουσόπουλος και Μάρα Ζαχαρέα στο Παρίσι για την επέτειο του γάμου τους

Η Μάρα Ζαχαρέα και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος γιορτάζουν 32 χρόνια γάμου. Ταξίδεψαν στο Παρίσι, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει στο Instagram ορισμένες εικόνες.

Ήταν αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν Μάρα Ζαχαρέα και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας. 32 χρόνια μετά γιορτάζουν την επέτειό τους, στο Παρίσι, με την παρουσιάστρια να δίνει μια γεύση από τα όσα έζησαν, στο Instagram. Είναι καρέ από το ξενοδοχείο που έμεναν, τα πιάτα που δοκίμασαν σε εστιατόρια και τις βόλτες στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star αποκάλυψε στο Instagram ότι γιόρτασαν με τον σύζυγό της 32 χρόνια έγγαμου βίου.

Η Μάρα Ζαχαρέα συγκεντρώνοντας στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές της στο Παρίσι, μέσα από ένα σύντομο βίντεο στο Instagram, μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι της στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Μάρα Ζαχαρέα είχε δηλώσει με χιούμορ για τα επαγγελματικά ταξίδια του συζύγου της, που κρατούν σε απόσταση το ζευγάρι: «Θέλω να τον συνοδεύσω σε μερικά ταξίδια στο εξωτερικό. Τελευταία νιώθω σαν να έχω παντρευτεί ναυτικό!».

Η δημοσιογράφος σε επόμενη δημοσίευση ανέβασε μια φωτογραφία με τα τριαντάφυλλα που δέχτηκε από τον σύζυγό της για τη φετινή επέτειό τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Zacharea (@marazaharea)

Μάρα Ζαχαρέα και Θοδωρής Ρουσόπουλος είχαν παντρευτεί στις 12 Σεπτεμβρίου του 1992. Το νυφικό της είχε 90s επιρροές, με στρογγυλή λαιμόκοψη και βολάν στα μανίκια, ενώ στο κεφάλι της φορούσε πέπλο με στεφανάκι.

H κοινή ιστορία τους ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’80, τότε που και οι δυο ήταν μάχιμοι ρεπόρτερ.

Media Τελευταίες ειδήσεις