Παρασκευή, 27 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Τι φοβάται η Μενεγάκη

Τι φοβάται η Μενεγάκη

 Άσχημα τα… μαντάτα για την «ωραία Ελένη».

Άσχημα ξεκίνησε κι αυτή η βδομάδα για την Ελένη Μενεγάκη. Πριν από λίγη ώρα, η «ωραία Ελένη» και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Καφές με την Ελένη» πήρε το… μπιλιετάκι της AGB με τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της για την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου.

Μπορεί βέβαια η Ελένη να είχε πληροφορηθεί από το Σάββατο το πρωί τις τηλεθεάσεις αλλά ο καθαρός μέσος όρος της εκπομπής της, την έκανε να ανησυχήσει ακόμα περισσότερο αφού διαπίστωσε τη συνεχή πτωτική τάση στα νούμερα της εκπομπής της.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης, την Παρασκευή ο «Καφές με την Ελένη» έκανε μέσο όρο 21,7% και στο νεανικό κοινό 29,9%.

Αντίστοιχα, την ίδια μέρα, το «10 με 1 μαζί» έκανε μέσο όρο 20,1% και στο νεανικό κοινό 15,5%, ενώ ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» έκανε μέσο όρο 12,4% και στο νεανικό κοινό 13,2%

Για την… ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη Δευτέρα (που ήταν η πρώτη μέρα του «Καφέ με την Ελένη» μετά τη δημοσιοποίηση της «ανακοίνωσης από τα Μελίσσια», οι τηλεθεάσεις ήταν οι εξής:

Καφές με την Ελένη: 39,1% και στο νεανικό κοινό 51,5%
10 με 1 μαζί: 12,9% και στο νεανικό κοινό 9%
Όμορφος κόσμος το πρωί:  13,7% και στο νεανικό κοινό 10,3%

Αναλύοντας λοιπόν τα νούμερα τηλεθέασης, συμπεραίνουμε ότι σε λίγες μόνο ημέρες ο «Καφές με την Ελένη» έχασε στο μέσο όρο 17,4 μονάδες και στο νεανικό κοινό 21,6 μονάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ακόμα και την ώρα που η Ελένη ήταν στον αέρα της εκπομπής της, προγραμμάτισε έκτακτη σύσκεψη με τους στενούς της συνεργάτες μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής, για τη θεματολογία και τους καλεσμένους του «Καφέ με την Ελένη». Άλλωστε η Ελένη έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει τίποτα απρογραμμάτιστο…

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε