Site icon NewsIT

Τι περιμένει ο Αντώνης Σρόιτερ…

19.08.2013 | 09:21
Τι περιμένει ο Αντώνης Σρόιτερ…

Στη θέση του επιστρέφει από την επόμενη βδομάδα ο Αντώνης Σρόιτερ. Μετά τη χρήση της καλοκαιρινής του άδειας ο δημοσιογράφος από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρεθεί ξανά στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA.

Την ίδια μέρα μάλιστα έχει οριστεί να κάνει την πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες του για την εκπομπή «Αυτοψία» που θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να βγαίνει από το κανάλι της Κάντζας. Μπορεί βέβαια οι επόμενοι μήνες να είναι γεμάτοι δουλειά, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο δημοσιογράφος διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική ζωή του, αφού περιμένει να γίνει πατέρας.

Η σύντροφός του Ιωάννα Μπούκη πρόκειται να γεννήσει αρχές του επόμενου χρόνου και όπως είναι λογικό ο δημοσιογράφος περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά του την κορούλα τους. Για το λόγο αυτό και οι συνεργάτες του στην εκπομπή προγραμματίζουν από τώρα θέματα για την «Αυτοψία» ώστε να μπορέσει να έχει όση περισσότερη ελεύθερη ώρα γίνεται όταν γεννηθεί η κόρη του.

Πρόσωπα μάλιστα από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού διαψεύδουν όλα όσα ακούγονται για γάμο-αστραπή, τονίζοντας ότι προτεραιότητα του Αντώνη και της Ιωάννας είναι να ετοιμάσουν τα πάντα για την κορούλα τους. Αξίζει δε να σημειώσω ότι στον ALPHA είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την πορεία της εκπομπής «Αυτοψίας» και για το λόγο αυτό και έδωσαν στο δημοσιογράφο τη δυνατότητα να μην… περιορίζεται από τη διάρκεια της εκπομπής, αν και εφόσον θεωρεί ότι κάποιο θέμα που ερευνά απαιτεί περισσότερη… αυτοψία!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version