Site icon NewsIT

Τι θα δείτε στα «Μυστικά της Εδέμ»

28.11.2011 | 16:11
Τι θα δείτε στα «Μυστικά της Εδέμ»

Στην… κορύφωσή της βρίσκεται η καθημερινή σειρά του MEGA «Τα μυστικά της Εδέμ» αφού μέσα στο Δεκέμβρη θα ρίξουν τίτλους τέλους έχοντας διαγράψει μία πολύ πετυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Τι εξελίξεις όμως, θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο;

Η Νταίζη λοιπόν ενημερώνει το Στέφανο ότι σκοπεύει να φύγει γιατί δήθεν οι αναμνήσεις την πονάνε, άρα η μάνα τους θα μείνει μόνη της στη φυλακή. Ο Στέφανος πικραίνεται από αυτήν τη διαπίστωση, αλλά ούτε αυτός δείχνει πρόθυμος να χαραμίσει και πάλι τη ζωή του για την Αντιγόνη.

Ο Λευτέρης και η Εύα ορίζουν ημερομηνία γάμου και αποφασίζουν να αφήσουν στην τύχη την επιλογή κουμπάρων. Ο Χρήστος προτείνει στη Νταίζη να σκεφτεί την πιθανότητα να πάει να παραδοθεί, αλλά η Νταίζη δεν αλλάζει γνώμη, είναι αποφασισμένη να φύγουν.

Ο Πέτρος επισκέπτεται το Λουκά και του ζητάει να πάρει το μέρος του σε αυτή την υπόθεση, μιας και ο ίδιος πάντα δήλωνε υπέρμαχος της αλήθειας και της ηθικής. Ο Λουκάς συνειδητοποιεί ότι θα αναγκαστεί να πάει κόντρα στις επιθυμίες του Αραβαντινού. Η Μελίτα, έχοντας διαγράψει από τη μνήμη της την απόπειρα κατά της Εριέττας, την επισκέπτεται και της ζητάει να αφήσουν τον πατέρα της ήσυχο. Ο Παναγιώτης έρχεται αντιμέτωπος με μια απίστευτη αλήθεια.


Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version