Site icon NewsIT

Τι θα γίνει στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

15.10.2010 | 11:55
Τι θα γίνει στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Όσα θα δείτε απόψε 15 Οκτωβρίου στις καθημερινές σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Οι υποψίες του Λευτέρη για το Χρήστο επιβεβαιώνονται και προειδοποιεί την Άννα να τον προσέχει. Η Νταίζη πληροφορείται ότι η Άννα δουλεύει για την Εριέττα. Ο Πέτρος και η Αμαλία μαλώνουν άσχημα, σχετικά με τις επαγγελματικές επιλογές της Μελίτας. Ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει την Εριέττα για την αθωότητα της Αντιγόνης. Η Νταίζη συναντιέται με τον Χρήστο, αλλά ο Μπέλλος τούς παρακολουθεί.

Η Αμαλία προτείνει στη Δάφνη να χρηματοδοτήσει η ίδια την επιχείρηση που είχαν με τη Μελίτα, προκειμένου εκείνη να αφήσει την τωρινή της δουλειά. Την ίδια ώρα, η Εριέττα επισκέπτεται το κομμωτήριο και η Μελίτα καλείται να την εξυπηρετήσει. Η Εύα καλεί όλη την παρέα σε δείπνο, προκειμένου τα δύο ζευγάρια να λύσουν τις διαφορές τους. Η βόλτα του Ηλία και της Αγγέλας με το μικρό Άγγελο, θα έχει άσχημη κατάληξη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ξένια προσκαλεί τον Σωτήρη να βγούνε μαζί. Η Τόνια ακούει το τηλεφώνημα, διαπληκτίζονται και ο Σωτήρης την σπρώχνει και πέφτει κάτω. Η Ξένια συναντιέται με τον Σωτήρη σε ερωτικό κλίμα.

Η Τόνια καταφεύγει στο σπίτι των γονιών της. Ο Φάνης αποφασίζει να αρχίσει οικονομικό έλεγχο στην εταιρεία. Ο Στέφανος επικοινωνεί με το δημοσιογράφο, που ψάχνει το παρελθόν της Ελπίδας. Τα νέα που μαθαίνει τον χαροποιούν.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version