Site icon NewsIT

Τηλεοπτική κόντρα Σακελλαρίδη με Παππά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γεννήθηκε με υποκλαπείσες έδρες»

09.06.2024 | 22:57
Τηλεοπτική κόντρα Σακελλαρίδη με Παππά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γεννήθηκε με υποκλαπείσες έδρες»

Σε τηλεοπτική αντιπαράθεση ήρθε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών.

Νίκος Παππάς και Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν καλεσμένοι στο OPEN για να σχολιάσουν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών. Με την «Νέα Αριστερά» να μην καταφέρνει να εκλέξει ευρωβουλευτή, καθώς συγκεντρώνει λιγότερο από 3% ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μίλησε για αποτυχία.

Τόνισε όμως ότι: «Πολιτική, εμείς και οι περισσότεροι από εμάς που ασχολούμαστε με την πολιτική, δεν κάνουμε με βάση τις δημοσκοπήσεις. Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν μειοψηφικές θέσεις μέσα στην κοινωνία, το γεγονός ότι οι θέσεις μας είναι μειοψηφικές όπως φαίνεται και στο exit poll, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξουμε πολιτικές θέσεις, αλλά θα πρέπει να λάβουμε το μήνυμα στο επίπεδο της πολιτικής επικοινωνίας και της στρατηγικής».

Στην πορεία της συζήτησης, ο Νίκος Παππάς μίλησε το θέμα των εδρών, λέγοντας πως «εγώ από τα πολιτικά μου γεννοφάσκια υπηρέτησα αυτό το κόμμα το οποίο δεν γεννήθηκε με υποκλαπείσες έδρες. Πήρατε τις έδρες και φύγατε και έχετε πάρει κάτω από 3% και δεν έχετε κανένα ηθικό έρεισμα να κρατάτε τις έδρες τώρα».

«Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μεγάλωσε στη συνέχεια με τέτοιες πρακτικές, γιατί άμα το βάζουμε σε αυτή τη διάσταση, στην πορεία του όταν δεν ήμουν στο ΣΥΡΙΖΑ μεγάλωσε με τέτοιες έδρες, αλλά τότε δεν τις λέγατε υποκλαπείσες» τόνισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version