Site icon NewsIT

Το… άρωμα του «Μπρούσκο»!

20.09.2013 | 13:27
Το… άρωμα του «Μπρούσκο»!

Την επόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:15 ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει το πρώτο επεισόδιο της καινούργιας του καθημερινής σειράς «Μπρούσκο».

Το επεισόδιο αυτό θα είναι διπλής διάρκειας καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει να μας βάλει στην πλοκή της σειράς που θα προβάλλει καθημερινά από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα.
Χθες λοιπόν ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής του, παρουσίασε στους δημοσιογράφους αυτό το πρώτο διπλής διάρκειας επεισόδιο. Τι… άρωμα μου άφησε το «Μπρούσκο»;

Κατ’ αρχάς να διευκρινίσω ότι πήγα στην προβολή με πολύ θετική διάθεση, αφού θα έβλεπα μία ελληνικο-κυπριακή παραγωγή. Σε σχέση με τα… τούρκικα σήριαλ που έχουν εισβάλλει στο τηλεοπτικό τοπίο, το να δημιουργούνται εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας είναι κάτι που… αρχικά τουλάχιστον είναι ευχάριστο. Βέβαια, ορισμένες φορές το αποτέλεσμα σε κάνει… να γυρνάς κανάλι και –έστω και ενοχικά- να σκεφτείς «καλύτερες κάποιες τούρκικες σειρές».

Στη συγκεκριμένη όμως, περίπτωση δεν μου ήρθε να αλλάξω… αίθουσα, αλλά παρέμεινα σε αυτήν μιάμιση ώρα, παρακολουθώντας τους ήρωες της Βάνας Δημητρίου που ερμήνευαν πολλοί και καλοί ηθοποιοί, σκηνοθετημένοι από τον Στάμο Τσάμη και τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος και πρωταγωνιστεί και που εμφανώς έχει… ωριμάσει ως ηθοποιός από τους «501 δρόμους» που τον είχαμε δει για πρώτη φορά. Ορισμένοι κύπριοι ηθοποιοί, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα είναι σχεδόν άγνωστοι, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα τους μάθουμε μέσα από την καθημερινή σειρά γιατί ερμηνεύουν πολύ καλά τους ρόλους τους. Αναφερόμενος πάντως σε καλές ερμηνείες θα πρέπει να αναφέρω ιδιαίτερα την Εβελίνα Παπούλια και την Τζόυς Ευείδη που για ακόμα μία φορά είναι… απολαυστικές στις ερμηνείες τους.


Το πρώτο αυτό επεισόδιο έχει πολλές κινηματογραφικού στιλ λήψεις, μουσική και γνωστά τραγούδια που «δένουν» με την ιστορία ως βίντεο κλιπ και που δεν έχουμε συνηθίσει σε μία καθημερινή σειρά. Δεν μπορώ να γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί η καθημερινή σειρά, αλλά το πρώτο… άρωμα του «Μπρούσκο» μπορεί να μην ήταν… μεθυστικό, αλλά σίγουρα σε κάνει να θέλεις να το δοκιμάσεις και στο επόμενο… επεισόδιο! Και μπορεί το συγκεκριμένο επεισόδιο να… κουράσει λίγο με το «σήμερα γάμος γίνεται σε Κρήτη και σε Κύπρο», αλλά είναι αναγκαίο για την εξέλιξη της ιστορίας.

Οι συντελεστές της σειράς είναι:
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου, Στάμος Τσάμης
Σενάριο:Βάνα Δημητρίου
Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας, Ανδρέας Γεωργίου, Ελένη Βαΐτσου, Εβελίνα Παπούλια, Γιώργος Ζένιος, Αντώνης Καρυστινός, Τζόυς Ευείδη, Έλλη Κυριακίδου, Κούλλης Νικολάου, Βαρβάρα Λάρμου, Αλέξανδρος Παρίσης, Μαρίνος Κόνσολος, Τζούλη Τσόλκα, Μέλπω Κολόμβου, Χριστιάνα Θεοδώρου, Ανατολή Γρηγοριάδου, Στέφανος Μιχαήλ, Παυλίνα Μαυρή.

Την επόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:15 λοιπόν ο ΑΝΤ1 θα μας… σερβίρει το «Μπρούσκο» μέσα από τη συχνότητά του και αξίζει να καθίσετε χαλαρά στον καναπέ και να το παρακολουθήσετε. Και από τη Δευτέρα 30 του μήνα και κάθε απόγευμα στις 7 θα διαπιστώσουμε αν θα συνεχίσει να κρατά… το άρωμά του! Γιατί είπαμε, καλές οι ελληνικές παραγωγές, αρκεί να μην… ξινίζουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version