Site icon NewsIT

Το Face… έσωσε τις ειδήσεις του ΑΝΤ1!

20.06.2013 | 08:22
Το Face… έσωσε τις ειδήσεις του ΑΝΤ1!

Με αρκετή καθυστέρηση, αλλά και κινδυνεύοντας να μην βγει στον αέρα λόγω των πολιτικών γεγονότων μεταδόθηκε χθες το βράδυ το 10ο live του «Your Face Sounds Familiar». Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 βγήκε κερδισμένος, καθώς οι περισσότεροι τηλεθεατές περιμένοντας το show είχαν συντονιστεί στο κανάλι του Αμαρουσίου και έτσι τα έκτακτα δελτία ειδήσεων που πρόβαλαν για τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών σημείωσαν την υψηλότερη τηλεθέαση, περνώντας το αντίστοιχο έκτακτο δελτίο του MEGA.

Στην κορυφή της κατάταξης πάντως βρέθηκε συνολικά το YFSF σημειώνοντας υψηλότερες τηλεθεάσεις από τα προγράμματα των υπόλοιπων σταθμών. Μπορεί όσο περνούσε η ώρα οι τηλεθεατές να έκλειναν τις τηλεοράσεις τους, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς που εξακολουθούσαν να τις έχουν ανοιχτές, παρέμεναν στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Έτσι το YFSF σημείωσε 33,6 περίπου μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του. Νικήτρια στο 10ο live βγήκε η Θωμαή Απέργη που μεταμορφώθηκε σε Nina Simone, ενώ μετά τα ματαίωση του live την προηγούμενη Κυριακή στο κανάλι του Αμαρουσίου ήθελαν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το show τους. Για αυτό κάλεσαν την Κατερίνα Στανίση και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη τις οποίες προσπάθησαν να μιμηθούν η Κρυσταλλία και ο Νίκος Γκάνος.

Κατά τα άλλα, όπως κάθε φορά, κάποιες μεταμφιέσεις ήταν καλές, κάποιες προκαλούσαν γέλια και κάποιες… κλάματα από τα γέλια. Σε μία τηλεοπτική περίοδο… ξηρότητας πάντως, ιδιαίτερα στο prime time, το YFSF προσφέρει στους τηλεθεατές… κάτι διαφορετικό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version