Σάββατο, 5 Οκτ.
23oC Αθήνα

Το MEGA μετακομίζει… τον Ουγγαρέζο

Το MEGA μετακομίζει… τον Ουγγαρέζο

Τα λάθη… είναι για τους ανθρώπους. Κι επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για «έξυπνα πρόσωπα» τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να διορθώσουν το λάθος τους με πιο… έξυπνο προγραμματισμό, χωρίς να είναι πολύ αργά!

Ο λόγος για την εκπομπή «Smart Face» που παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και που έκανε πρεμιέρα το προηγούμενο Σάββατο, αλλά που όπως αποδείχτηκε λίγοι… το είδαν!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen η εκπομπή κατέγραψε 13,6 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 18,9 στο δυναμικό κοινό, αφού προβλήθηκε σε εντελώς λάθος για το ύφος και θεματολογία της, ώρα. Θα μου πείτε «ποια είναι η σωστή;». Σίγουρα πάντως δεν είναι το Σάββατο το βράδυ που οι τηλεθεατές προτιμούν να χαλαρώσουν κι όχι να ακολουθήσουν τον Ουγγαρέζο που γυρνά στους δρόμους ψάχνοντας «έξυπνα πρόσωπα», ενώ ιδιαίτερα απέναντι, στον ALPHA, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου γίνεται… οινοκατάνυξη με τραγούδια και χορούς!

Έτσι λοιπόν από αυτή τη βδομάδα, το «Smart Face» μετακομίζει και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, στις 16:50, Οπότε είναι ευκαιρία όσοι θέλετε να το περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα να ακολουθήσετε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην προσπάθειά του να βρει τις «έξυπνες φάτσες» και να δώσει χρήματα στους διαγωνιζόμενους που «ψαρεύει» στους δρόμους. Άλλωστε επειδή απομένει να γυριστούν κάποια επεισόδια είναι ευκαιρία να δείτε την εκπομπή μήπως τυχόν πέσει ξαφνικά πάνω σας ο Ουγγαρέζος και σας… πάρει από τα μούτρα, αλλά εσείς δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε