Σάββατο, 29 Ιουν.
30oC Αθήνα

Το Ναυάγιο – επόμενα επεισόδια: Η εισαγγελική πρόταση στη δίκη, σοκάρει τους ναυαγούς

Το Ναυάγιο – επόμενα επεισόδια: Η εισαγγελική πρόταση στη δίκη, σοκάρει τους ναυαγούς

Η αγωνία κορυφώνεται και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη λίγο πριν από το φινάλε της δραματικής σειράς του MEGA «Το ναυάγιο». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, που θα προβληθούν την Τετάρτη 26 και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024.

H Μαριάννα μαθαίνει ότι έχει μόνο λίγες εβδομάδες ζωής και αποφασίζει να αποκαλύψει στη Στέλλα όλη την αλήθεια για το παιδί της Ειρήνης και για την ίδια τη Στέλλα.

Το ναυάγιο: Επεισόδιο 113 (Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 22:50)

Η Ειρήνη και ο Πέτρος φτάνουν με την Αστυνομία στο εξοχικό του Παντελίδη για να σώσουν τον Ορφέα από τον Ιπποκράτη, σε μια εκρηκτική διαμάχη. Η Θοδώρα επιστρέφει στα Χανιά και βρίσκει τον Δημήτρη, ο οποίος της αποκαλύπτει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν του. Η Στέλλα επιμένει να μάθει τι συμβαίνει με το εμπόριο βρεφών και το παιδί της Ειρήνης, παρά τις επίμονες αντιρρήσεις του Σάββα. Η μεγάλη μέρα της απόφασης του δικαστηρίου έχει φτάσει αλλά η πρόταση του εισαγγελέα σοκάρει τους ναυαγούς, οι οποίοι παύουν να ελπίζουν στη δικαίωση. Κι ενώ ανακοινώνεται η τελική απόφαση του δικαστηρίου, η Μαριάννα μαθαίνει ότι έχει μόνο λίγες εβδομάδες ζωής και αποφασίζει να αποκαλύψει στη Στέλλα όλη την αλήθεια για το παιδί της Ειρήνης και για την ίδια τη Στέλλα.

Το ναυάγιο: Επεισόδιο 114 + 115 (Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 21:00)

Ο Άγγελος με τη Βάσω επισπεύδουν τον γάμο τους για να μην τον χάσει ο Μάκης, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει για την Κρήτη για πάντα. Η Στέλλα μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί της και διαλύεται συνειδητοποιώντας ότι θα πρέπει να το αποχωριστεί. Η Λίνα και ο Όθωνας παίρνουν μια μεγάλη απόφαση. Ο Παντελίδης βρίσκει τρόπο να βγάλει τον Βασιλείου από τη φυλακή και ο πρώτος άνθρωπος που επισκέπτεται, μετά την απελευθέρωσή του, είναι ο Μιχάλης. Ο Πέτρος και η Ειρήνη αρχίζουν να σκέφτονται το μέλλον τους μετά τη δίκη και σχεδιάζουν μεγάλες αλλαγές στις ζωές τους. Ο Πέτρος κάνει μια μεγάλη έκπληξη στη Λαμπρινή. Ο Σάββας προτείνει στη Στέλλα μία λύση για να μην χάσουν τον μικρό Κυριάκο. Ο Παντελίδης βρίσκει στον Ιπποκράτη εισιτήρια για να φύγει από τη χώρα και αυτός τρυπώνει κρυφά στο σπίτι του για να πάρει μαζί του τον Ορφέα. Η ώρα της τελευταίας του συνάντησης με την Ειρήνη έχει φτάσει.

Η Στέλλα, διαλυμένη, αποφασίζει να επικοινωνήσει με την Ειρήνη και να της πει την αλήθεια για το παιδί της αλλά την τελευταία στιγμή βρίσκεται σε δίλημμα. Αρνείται να πιστέψει την αλήθεια και δε θέλει να αφήσει κανέναν να τη χωρίσει από το μωρό της. Ο Όθωνας δέχεται να κατέβει με τη Λίνα στην Κρήτη για να αναλάβει τη δουλειά του θείου του αλλά ανακοινώνει στον Βασιλείου και τον Παντελίδη ότι δε θέλει πια καμία σχέση μαζί τους. Η Αλίκη εκμυστηρεύεται στον Γιώργη ότι έχει πάρει την απόφασή της να μην κρατήσει το παιδί του Παντελίδη. Ο Ιπποκράτης εισβάλλει κρυφά στο σπίτι του για να πάρει τον Ορφέα και απειλεί με όπλο τη Δήμητρα και την Ειρήνη. Η Ειρήνη τον πείθει να ελευθερώσει τη Δήμητρα και να κρατήσει μόνο εκείνη. Ο Πέτρος βρίσκεται απ’ έξω με την Αστυνομία, ανήμπορος να κάνει κάτι για να αποτρέψει μια τραγωδία. Ο Ιπποκράτης και η Ειρήνη μέσα στο σπίτι ζουν την τελική τους αναμέτρηση. Όταν ηχήσει ο πυροβολισμός, για κάποιον όλα θα έχουν τελειώσει. 

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

Media Τελευταίες ειδήσεις