Site icon NewsIT

Το… πείραμα με Λουιζίδου και Μαρτάκη

11.12.2014 | 12:05
Το… πείραμα με Λουιζίδου και Μαρτάκη

Οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο είχε ως αποτέλεσμα τα τελευταία δύο χρόνια να υπάρχει ύφεση στην εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας.

Ωστόσο, ο ALPHA με τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» απέδειξε ότι δεν θέλει κόπο και… πακτωλό χρημάτων, αλλά έξυπνες ιδέες και καλούς συντελεστές. Η συγκεκριμένη σειρά αποδείχτηκε πουλέν για το κανάλι της Κάντζας, ανοίγοντας έτσι το δρόμο και σε μία ακόμα καλή σειρά, το «Σόι σου», αλλά και ανοίγοντας την… όρεξη και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Φέτος λοιπόν παρατηρείται άνθιση στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφεραν όλες να κερδίσουν το ενδιαφέρον, αφού οι τηλεθεατές επιλέγουν τις καλές σειρές κι όχι… τρίχες για να περνούν την ώρα τους μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες.

Μιλώντας για προσπάθεια, αξίζει να αναφερθώ στο EPSILON που συγκέντρωσε στη συχνότητά του γνωστούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές, θέλοντας να βγάλει ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα. Από την αρχή δε της σεζόν στελέχη του σταθμού έχουν πει ότι θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους ελληνικές σειρές. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ήδη κάνει επαφές με αρκετούς συντελεστές προσπαθώντας να μπουν ενεργά και στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας. Έτσι, από αυτή τη βδομάδα το EPSILON κάνει ένα… πείραμα, προσφέροντας στους τηλεθεατές του και μία ελληνική σειρά αυτοτελών  επεισοδίων που η πορεία της θα κρίνει την επόμενη κίνηση του σταθμού στον τομέα της εγχώριας μυθοπλασίας.

Από αυτό το Σάββατο λοιπόν, θα ξεκινήσει να προβάλλεται η κωμική σειρά «Στο ράφι» που σκηνοθετεί ο Παναγιώτης Καποδίστριας και στο επίκεντρο των αυτοτελών επεισοδίων είναι κάποιοι ήρωες που είτε έχουν αποφασίσει, είτε έχουν αναγκαστεί να μείνουν ανύπαντροι.  Τις ιστορίες της σειράς έχουν γράψει οι σπουδαστές στο Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «Tabula Rasa» του Παναγιώτη Καποδίστρια και σε κάθε επεισόδιο πρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί. Την αρχή στο «πείραμα» του EPSILON κάνει το επεισόδιο με τίτλο «Η ψηλομύτα γεροντοκόρη» και πρωταγωνιστές τη Ρένια Λουιζίδου και τον Κώστα Μαρτάκη που μέσα από την κωμική σειρά έκανε και το ντεμπούτο του ως ηθοποιός.
 

 
Η Ρένια Λουιζίδου υποδύεται την Αμαλία, μία μορφωμένη και ευκατάστατη γυναίκα που ζει με τη νονά της και αναζητά απεγνωσμένα τον πρίγκιπά της. Όταν η νονά της πεθαίνει και της αφήνει ως κληρονομιά την τεράστια περιουσία της αλλά και ένα ζηλευτό τίτλο ευγενείας, η ζωή της Αμαλίας αλλάζει ριζικά. Όχι γιατί γίνεται πλούσια, αλλά επειδή για να περάσει η κληρονομιά στα χέρια της, προϋποθέτει να παντρευτεί ένα άντρα ανάλογο των προσδοκιών της νονάς, παρ’ όλο που αυτή είναι πια ερωτευμένη με ένα… λαϊκό γκαραζότεκνο του Μπουρναζίου, τον Τάσο, που υποδύεται ο Κώστας Μαρτάκης. Το σενάριο του επεισοδίου υπογράφουν οι Κάτια Ευστρατίου και Αργύρης Γιαμάλογλου και παίζουν ακόμα οι Αρετή Ζαχαριάδου, Γιούλη Μακρή, Μαίρη Αθανασίου, Ευστρατία Λυρατζοπούλου, Αργύρης Γιαμάλογλου, Αντωνία Κατσή, Θάλεια Τζίμκα, Μάγδα Κυπριώτη, Πάρης Κλαρνέτατζης, Άννα Κοντονίκα, Μάνος Μπάρτης και Βαρβάρα Βουτσινά.
 

 
Αυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου λοιπόν, στις 17:15, το EPSILON ξεκινά να προβάλλει την κωμική σειρά «Στο ράφι» ευελπιστώντας ότι οι τηλεθεατές θα καθίσουν μπροστά από τις τηλεοπτικές οθόνες τους και θα περάσουν καλά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version