Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το στοίχημα του ΑΝΤ1 και η κόντρα με το MEGA

Το στοίχημα του ΑΝΤ1 και η κόντρα με το MEGA

Έχουν πέσει από πάνω και προσπαθούν να την φτιάξουν όχι μόνο για να κερδίσει τους τηλεθεατές αλλά και για να… τσαντίσουν τους αντιπάλους τους! Ο λόγος για τον ΑΝΤ1 που συμφώνησε με την εταιρεία παραγωγής που είχε τα δικαιώματα της εκπομπής «Joy» να βγει την επόμενη σεζόν από τη συχνότητά τους.

Όπως θα θυμάστε η εκπομπή ξεκίνησε από τον ΣΚΑΪ αλλά μετακόμισε στο MEGA και μάλιστα τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων ήταν πολύ αισιόδοξα για την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης.

Η χαρά τους όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς πολλοί από τους συντελεστές έμειναν στον ΣΚΑΪ κάνοντας την εκπομπή «Join Us» που πήγε πολύ καλύτερα από τη «Joy». Κι ενώ στο MEGA σκέφτονταν η εκπομπή να σταματήσει στα μέσα της προηγούμενης σεζόν τελικά την κράτησαν στον αέρα αλλά αποφάσισαν να μην συνεχίσει την επόμενη σεζόν και έτσι η εταιρεία παραγωγής συμφώνησε με τον ΑΝΤ1.

Ωστόσο τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου γνωρίζοντας ότι η εκπομπή έχει αρκετά λάθη και δεν θα τσουλήσει προσπαθούν να μην πικραθούν κι αυτοί από τις μετρήσεις τηλεθέασης. Έτσι έχουν πέσει με τα μούτρα πάνω της για να τη σουλουπώσουν έχοντας μάλιστα βάλει στοίχημα ότι θα καταφέρει αυτό που δεν έκανε στο MEGA, να κερδίσει δηλαδή τους τηλεθεατές.

Η «Joy» λοιπόν δουλεύεται συνεχώς αλλά αν τελικά η χαρά… τους βγει θα φανεί και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, όταν δηλαδή η εκπομπή βγει στον αέρα…! Και τότε ή θα χαρούν στο Μαρούσι ή στη Μεσογείων πως δεν έδωσαν τη δέουσα σημασία…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε