Site icon NewsIT

«Το Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων» στο Disney+ από 2 Αυγούστου

27.07.2024 | 13:01
«Το Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων» στο Disney+ από 2 Αυγούστου

Η μοίρα του κόσμου διακυβεύεται, με την εντυπωσιακή, νέα προσθήκη της ταινίας, «Το Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων», στο επικό franchise «Ο Πλανήτης των Πιθήκων».

Η νέα ταινία, «Το Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων», από την 20th Century Studios, θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ στις 2 Αυγούστου.

Η ταινία «Το Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων», είναι Certified-Fresh στο Rotten Tomatoes™ και έχει συναρπάσει το κοινό παγκοσμίως. Η ταινία έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο παγκόσμιο box office της χρονιάς και σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής για το επικό franchise «Ο Πλανήτης των Πιθήκων».

Ο σκηνοθέτης Wes Ball δίνει νέα πνοή στο παγκόσμιο, επικό franchise, με αυτό το υπερθέαμα δράσης και περιπέτειας, από την 20th Century Studios.

Η ταινία «Το Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων», διαδραματίζεται αρκετές γενιές στο μέλλον μετά τη βασιλεία του Σίζαρ, όπου οι πίθηκοι ζουν αρμονικά ως κυρίαρχο είδος και οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί να ζουν στις σκιές.

Ένας νέος τυραννικός ηγέτης πιθήκων χτίζει την αυτοκρατορία του, αλλά ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν. Σύντομα, θα κάνει επιλογές που θα καθορίσουν ένα μέλλον τόσο για τους πιθήκους όσο και για τους ανθρώπους.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων | Disney+ Greece

Προετοιμαστείτε για το μπλοκμπάστερ του φετινού καλοκαιριού, «Το Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων», εξερευνώντας σε βάθος το κλασσικό, sci-fi cult franchise «Ο Πλανήτης των Πιθήκων», με έναν μαραθώνιο των προηγούμενων ταινιών που είναι τώρα διαθέσιμες στο Disney+.

Ο Πλανήτης των Πιθήκων (1968)

Επιστροφή στον Πλανήτη των Πιθήκων (1970)

Ο Πλανήτης των Πιθήκων (2001)

Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση (2011)

Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή (2014)

Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση (2017).

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version