Site icon NewsIT

Το YFSF έκανε θεαματική έξοδο!

01.07.2013 | 08:11
Το YFSF έκανε θεαματική έξοδο!

Έχοντας αποφασίσει στον ΑΝΤ1 να βγάλουν στον αέρα το «Your Face Sounds Familiar» έκαναν τα αδύνατα δυνατά να σημειώσουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Και τα κατάφεραν έστω κι αν αρκετές φορές ο τελικός του show πλάτειασε τόσο πολύ που δεν ήξεραν τι να δείξουν. Οι διαγωνιζόμενοι με την παρουσιάστρια χόρευαν άνευ λόγου, τα χωρίς ιδιαίτερης σημασίας βίντεο έπαιζαν το ένα μετά το άλλο και γενικά τραβούσαν τη διάρκειά του… από τις περούκες, αλλά τελικά ο σκοπός επιτεύχθηκε.

Το YFSF έκανε θεαματική έξοδο σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και φτάνοντας έως και 53,6 σε τέταρτο τηλεθέασης. Στη συνολική διάρκεια μετάδοσής του το show σημείωσε 45,2 μέσο όρο στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ανεβάζοντας με άνεση τον ΑΝΤ1 στην κορυφή της τηλεθέασης.

Με τον Θανάση Αλευρά νικητή του, αλλά και κανέναν διαγωνιζόμενο παραπονεμένο, αφού όλοι έφυγαν με ένα βραβείο στο χέρι, αλλά και με χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα που εκπροσωπούσαν, ολοκληρώθηκε λοιπόν ο πρώτος κύκλος του YFSF.

Είναι σίγουρο όμως, πως στο κανάλι του Αμαρουσίου θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να… μεταμορφώσουν το κοστολόγιο της επόμενης σεζόν και να βρουν τρόπο να το βγάλουν ξανά στον αέρα, γύρω στον Μάρτιο του 2014. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν μάθει από τα (αρκετά) λάθη τους και θα το προσέξουν πολύ περισσότερο, γιατί το συγκεκριμένο concept είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικό πρόγραμμα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version