Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: Του έλεγα «δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου, γράψε τα όλα εκεί που πρέπει»

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: Του έλεγα «δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου, γράψε τα όλα εκεί που πρέπει»
ΦΩΤΟ NDP

Δίπλα στον Δημήτρη Κόκοτα τη στιγμή της κατάρρευσής του στα παρασκήνια του J2US βρισκόταν η Τραϊάνα Ανανία. Η ηθοποιός ήταν η παρτενέρ του τραγουδιστή στο μουσικό show.

Για το πώς βίωσε η ίδια εκείνες τις πρώτες στιγμές της περιπέτειας υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η Τραϊαάνα Ανανία μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή «Καλύτερα αργά».

«Εγώ επειδή ήμουν πολύ κοντά με τον Δημήτρη γιατί πηγαινοερχόμασταν μαζί τον έβλεπα πόσο άγχος είχε συνέχεια και του έλεγα ”Δημήτρη, δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου σε παρακαλώ γράψ’ τα όλα εκεί που πρέπει”», ανέφερε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

«Και το είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν. Εγώ το ένιωθα αυτό το πράγμα, είναι συγκλονιστικό. Ήμουν μαζί του πριν από την πρόβα μας και επειδή έχω βαθμό στο ρέικι (σ.σ. ιαπωνική μορφή εναλλακτικής ιατρικής) μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, τους έβγαλα όλους έξω και άρχισα να του κάνω θεραπεία. Είχε τις αισθήσεις του και ένιωθα όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος να θέλει να βρει διέξοδο και να μη βρίσκει…», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

«Ελάχιστα μπορούσε να μιλήσει και μου έδινε την άδεια να κάνω αυτή την πρακτική που έκανα εγώ. Τον βοήθησε γιατί του μείωνα τον φόβο που είχε. Είχε μεγάλο φόβο και δεν ήταν μόνος του. Δεν μπορώ να πάω να τον δω», είπε σε άλλο σημείο η Τραϊάνα Ανανία.

«Άλλαξα πολλά πράγματα, κυρίως να μην κρατάω κάτι που με ενοχλεί. Δεν θα κρατήσω μέσα μου τίποτα. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ και έλαβα αποφάσεις, έλαβα μέτρα» κατέληξε.

Media Τελευταίες ειδήσεις