Site icon NewsIT

Τζένη Μελιτά για Νίκο Πελετιέ του Power of Love: Ακούμε ότι οι άντρες δεν πρέπει να κλαίνε γιατί χάνουν τον ανδρισμό τους

02.09.2024 | 16:58
Τζένη Μελιτά για Νίκο Πελετιέ του Power of Love: Ακούμε ότι οι άντρες δεν πρέπει να κλαίνε γιατί χάνουν τον ανδρισμό τους

Τις απόψεις που εξέφρασε ο Νίκος Πελετιέ του «Power of Love» για τις γυναίκες και τους άνδρες, σχολίασε με καυστικό τρόπο η Τζένη Μελιτά.

«Το ακούμε αυτό το 2024 και ταυτόχρονα ότι όταν οι γυναίκες κλαίνε μπροστά σε κάποιον άλλον λένε ψέματα», δήλωσε η Τζένη Μελιτά για όσα – παλιομοδίτικα – είπε ο Κύπριος παίκτης του «Power of Love», ο Νίκος Πελετιέ.

«Να πω κάτι για αυτό που ακούσαμε στο ”Power of Love”. Συγγνώμη, επειδή τα ακούω αυτά κι έχουμε 2024. Ακούμε ότι οι άντρες δεν πρέπει να κλαίνε γιατί χάνουν τον ανδρισμό τους και να απαλείψουν ένα από τα τέσσερα βασικά συναισθήματα που είναι η θλίψη και να το καταπιέσουν. Το ακούμε αυτό το 2024 και ταυτόχρονα ότι όταν οι γυναίκες κλαίνε μπροστά σε κάποιον άλλον λένε ψέματα», δήλωσε η Τζένη Μελιτά.

 

«Έχουμε 2024 και προσπαθούμε να μην τα ακούμε όλα αυτά και να τα μεταφέρουμε. Μου φαίνεται λίγο old school πράγμα, που δεν θα ήθελα να ακούσω τώρα και να περάσει σε κανένα νέο άνθρωπο να ακούγονται αυτά τα πράγματα. Δίνουμε αγώνα. Να τα λέμε συνέχεια; Πώς αλλιώς;», πρόσθεσε η Τζένη Μελιτά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version