Site icon NewsIT

Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν υποψήφιες για βραβείο Emmy: Οι 16 υποψηφιότητες του «Morning Show»

18.07.2024 | 16:02
Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν υποψήφιες για βραβείο Emmy: Οι 16 υποψηφιότητες του «Morning Show»

Οι φίλες, συμπρωταγωνίστριες και συμπαραγωγοί του «The Morning Show», Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν είναι υποψήφιες για Emmy στη κατηγορία «Καλύτερη Ηθοποιός σε Δραματική Τηλεοπτική Σειρά».

Η τηλεοπτική σειρά «The Morning Show» έχει λάβει συνολικά 16 υποψηφιότητες στην απονομή βραβείων Emmy. Με μία ανάρτησή της στο Instagram, η Ρις Γουίδερσπουν γιόρτασε και ευχαρίστησε την Τζένιφερ Άνιστον και τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς για αυτή την τεράστια επιτυχία τους.

Η Witherspoon μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια, μαζί με κάποιους από τους συμπρωταγωνιστές της, όπως με τους John Hamm, Jennifer Anniston, Billy Crudup και Greta Lee γράφοντας: «Ααα! 16 υποψηφιότητες Emmy για το “Morning Show”!

Ευχαριστούμε πολύ την Τηλεοπτική Ακαδημία! Είμαστε όλοι πάρα πολύ περήφανοι για αυτή τη σειρά… Είναι ένας τεράστιος όγκος σκληρής δουλειάς, για τον οποίο όλο το καστ και το συνεργείο έδωσαν τον εαυτό τους για τόσους πολλούς μήνες.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν που μας παρακολουθήσατε και που μας τιμήσατε όλους με την υποψηφιότητα για την Καλύτερη Δραματική Σειρά! Η τελευταία διαφάνεια είναι ο εορταστικός μου χορός».

Η υπόθεση της σειράς προσφέρει μια ματιά στο παρασκήνιο της ζωής των ανθρώπων που βοηθούν την Αμερική να ξυπνήσει το πρωί μέσω ενός δημοφιλούς πρωινού προγράμματος.

The Morning Show — Season 3 Official Trailer | Apple TV+

Αυτή τη στιγμή στο Λος Άντζελες γυρίζεται η τέταρτη σεζόν η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2025. Μάλιστα, η Jennifer Anniston μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στον δικό της λογαριαμσό στο Instagram πριν 2 εβδομάδες επιβεβαιώνοντας τα γυρίσματα της νέας σεζόν: «Ας ξεκινήσουν οι αγώνες για την 4η σεζόν του The Morning Show. Ερχόμαστε!».

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ηθοποιοί είναι κολλητές φίλες εδώ και πολλά χρόνια. Η Anniston και η Witherspoon είχαν υποδυθεί τις αδερφές Rachel και Jill Greene στην δημοφιλή σειρά «Friends».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version