Media

Τζώρτζια Γεωργίου για Ελίνα Παπίλα: Δεν μου λείπει κανένας τηλεοπτικά

“Αν λείπει σε αυτούς, ας κάνει ο καθένας την προσπάθειά του να γυρίσει ή αν λείπουν κάποιοι άνθρωποι στα κανάλια ας τους φωνάξουν” σχολίασε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Η Τζώρτζια Γεωργίου παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου και μίλησε για τις συνεργασίες της στο παρελθόν με την Μάριον Μιχελιδάκη και την Ελίνα Παπίλα.

Για τη συνεργασία της με την Μάριο Μιχελιδάκη είπε αρχικά: «Ήταν μία εκπομπή που με έβαλε σε ένα μεταβατικό τριπάκι γιατί είμαι χρόνια στη ψυχαγωγία και ξαφνικά ήμουν σε μία υβριδική εκπομπή, που με βοήθησε να κάνω μετάβαση και στο ενημερωτικό κομμάτι πιο εύκολα.

Δεν είμαστε φίλες και δεν μιλάμε, όχι γιατί έγινε κάτι απλά δεν πρόλαβε να δημιουργηθεί φιλία».

Όταν ρωτήθηκε για την Ελίνα Παπίλα με την οποία είχαν συνεργαστεί στο Breakfast@star, η αντίδρασή της ήταν χαρακτηριστική: «No comment. Εμένα δεν μου λείπει κάποιος τηλεοπτικά.

Αν λείπει σε αυτούς, ας κάνει ο καθένας την προσπάθειά του να γυρίσει ή αν λείπουν κάποιοι άνθρωποι στα κανάλια ας τους φωνάξουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα