Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Βαγγέλης Γκούμας: Η στιγμή που τρένο του Προαστιακού κορνάρει στον δημοσιογράφο του Star για να μην τον πατήσει

Βαγγέλης Γκούμας: Η στιγμή που τρένο του Προαστιακού κορνάρει στον δημοσιογράφο του Star για να μην τον πατήσει

Ο δημοσιογράφος του Star, Βαγγέλης Γκούμας, έκανε ρεπορτάζ πάνω στις ράγες, αλλά εκείνη την ώρα πλησίαζε τρένο, με τον μηχανοδηγό να κορνάρει.

Ακόμα ένα ατύχημα με τρένο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (14-09-2024) όταν αμαξοστοιχία του Προαστιακού προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και ο συρμός να ακινητοποιηθεί. Λίγες ώρες αργότερα, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας πήγε στο σημείο για ρεπορτάζ, με τον ίδιο να ανεβαίνει πάνω στις σιδηροδρομικές ράγες.

Ο Βαγγέλης Γκούμας, βγήκε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τον ίδιο κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, να αναγκάζεται να διακόψει. Στεκόταν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης και μόλις είχε ξεκινήσει να μεταδίδει το ρεπορτάζ του.

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ακούστηκε ξαφνικά μια κόρνα, προειδοποιώντας τον για την έλευση του τρένου. Ο Βαγγέλης Γκούμας κινήθηκε γρήγορα στο πλάι, επιτρέποντας στο τρένο να περάσει.

«Τώρα έρχεται το τρένο», σχολίασε εκείνη τη στιγμή. Μόλις το τρένο πέρασε, ο δημοσιογράφος επέστρεψε στις γραμμές και ανέφερε: «Τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε ελεύθερα, καθώς το τρένο έχει περάσει».

Εν τω μεταξύ, ερωτήματα έχει προκαλέσει το ατύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο όταν η αμαξοστοιχία 1531 (δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα) συγκρούστηκε με πεσμένα δέντρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hellenic Train, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε ανάμεσα στους επιβάτες ούτε στο προσωπικό του τρένου.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους του ΟΣΕ, από καθαρή τύχη έχουν αποφύγει την τελευταία στιγμή τέτοια ατυχήματα, καθώς το σιδηροδρομικό δίκτυο από την Πελοπόννησο μέχρι και την Βόρεια Ελλάδα δεν είναι καταρτισμένο και δεν επαρκούν οι υπάλληλοι προκειμένου να καθαριστούν όλα αυτά τα σημεία που είναι στη δικαιοδοσία του ΟΣΕ.

Media Τελευταίες ειδήσεις