Τετάρτη, 14 Αυγ.
36oC Αθήνα

Βάσια Παναγοπούλου για τις φωτιές: Αυτή είναι η επόμενη μέρα που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας

Βάσια Παναγοπούλου για τις φωτιές: Αυτή είναι η επόμενη μέρα που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας

“Αυτή είναι η ντροπή που μας αξίζει γιατί δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε όσα γενναιόδωρα μας χάρισε η πατρίδα μας” έγραψε η Βάσια Παναγοπούλου.

Η Βάσια Παναγοπούλου έκανε μία ανάρτηση για τις φωτιές που έπληξαν για άλλη μια φορά την Αττική. Αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία με καμένο τοπίο, έγραψε τις δικές της σκέψεις για τις καταστροφές.

«Αυτή λοιπόν είναι η επόμενη μέρα που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτή είναι η επόμενη μέρα της όμορφης Αττικής μας. Αυτή είναι η ντροπή που μας αξίζει γιατί δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε όσα γενναιόδωρα μας χάρισε η πατρίδα μας».

«Στο ίδιο έργο θεατές ανήμποροι να μετράμε #megafires, κόπους μιας ζωής να χάνονται σε μια στιγμή και τα πλάσματα τα πιο αθώα τα ζώα και τα πουλιά να είναι θύματα μας».

«Όλα λοιπόν εξαρτώνται από τους εθελοντές και την αλληλεγγύη και από αυτούς τους πυροσβέστες που αναλόγως τους αποκαλούμε #ηρωες ή #τεμπέληδες. Αθήνα εάλω» καταλήγει η Βάσια Παναγοπούλου στην αιχμηρή νέα ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Media Τελευταίες ειδήσεις