Site icon NewsIT

Βασίλης Μηλιώνης και Μελία Κράιλινγκ απόψε στον Αρναούτογλου

22.01.2024 | 15:04
Βασίλης Μηλιώνης και Μελία Κράιλινγκ απόψε στον Αρναούτογλου

Ο νεαρός ηθοποιός Βασίλης Μηλιώνης και η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Μελία Κράιλινγκ είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Απόψε, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον Βασίλη Μηλιώνη, τον Τζανή από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα».

Ο νεαρός ηθοποιός εξηγεί πώς από τη Φιλοσοφική επέλεξε τελικά την Υποκριτική. Γιατί φοβόταν να παίξει στην τηλεόραση; Πώς είναι να συνεργάζεται με τον καθηγητή του Γιώργο Γάλλο; Γιατί δυσκολεύεται να θυμηθεί τα λόγια του στη «Μάγισσα»;

Τι γνώμη έχει για τον Τζανή που υποδύεται; Τέλος, μιλάει για τα μελλοντικά του σχέδια και την παράσταση «Απλή Μετάβαση», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένη του Γρηγόρη και η Μελία Κράιλινγκ. Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, κάνοντας ένα throwback στην καριέρα της, μάς ταξιδεύει στον αμερικανικό κινηματογράφο.

Γιατί στα γυρίσματα του «The Guardians of the Galaxy» τη μετέφεραν στο στούντιο κουκουλωμένη; Με ποιον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ έδωσε το πρώτο της τηλεοπτικό φιλί; Τι γνώμη έχει για την Κιμ Κατράλ; Γιατί δεν θα ξεχάσει ποτέ τη συμμετοχή της στη σειρά «The Borgias»;

Πώς βίωσε τη συμμετοχή της στη σειρά «Emily in Paris»; Γιατί το «The Mammals» με τον James Corden είναι η αγαπημένη της δουλειά; Τέλος, μιλάει για τη σειρά «Οι Πανθέοι», στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος, και εξηγεί γιατί θα μπορούσε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.

The 2night show – Δευτέρα έως Τετάρτη στις 24:00

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 24:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version