Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Χάρης Βαφειάς: Τα νούμερα του Dragons’ Den είναι καλύτερα από αυτά που περιμέναμε

Χάρης Βαφειάς: Τα νούμερα του Dragons’ Den είναι καλύτερα από αυτά που περιμέναμε

“Δεν τα παρακολουθώ καθόλου αλλά μου τα λέει ο Σάκης” τονίζει ο Χάρης Βαφειάς.

Για τον πρώτο κύκλο του Dragons’ Den αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον, μέσα από τον δεύτερο κύκλο του πρότζεκτ επενδύσεων, ο Χάρης Βαφειάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα στο OPEN. 

“Ακού ότι το Dragons’ Den πάει καλά, έχει έναν αέρα φιλανθρωπικό μιας και βοηθάμε νέες ελληνικές επιχειρήσεις σε μια δύσκολη εποχή.

Η τηλεοπτική έκθεση δεν με άγχωσε πάρα πολύ, το έχω ξανακάνει με το επαγγελματικό μου καπέλο. Είμαι ο εαυτός μου, δεν παίζω κάποιο ρόλο, ακούω και θετικά και αρνητικά αλλά ευτυχώς δεν είμαι ο πιο σκληρός κριτής” τόνισε χαρακτηριστικά ο επενδυτής.

“Το Dragons’ Den θα συνεχίσει και του χρόνου για δεύτερη σεζόν, θα είστε εσείς;” ρώτησε ο ρεπόρτερ της εκπομπής για να λάβεις την εξής απόκριση. “Λέτε να με απέλυσαν και να μην το ξέρω; Θα φανεί στο πρώτο διαφημιστικό.

Άμα με δείτε μέσα, μάλλον θα είμαι. Σε εμάς είπαν ότι θα γίνει και νούμερο 2 χωρίς να έχει συζητηθεί κάτι άλλο. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ οπότε, ναι μακάρι να είμαι και του χρόνου”.

“Τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα παρακολουθώ καθόλου αλλά μου τα λέει ο Σάκης Τανιμανίδης. Ακούω πως είναι καλύτερα από αυτά που περιμέναμε” πρόσθεσε, ακόμα, ο Χάρης Βαφειάς στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις