Site icon NewsIT

Χειροβομβίδα έξω από τον ΣΚΑΙ – Δεν είχαν σκοπό να προκαλέσουν ζημιές

12.07.2014 | 12:55
Χειροβομβίδα έξω από τον ΣΚΑΙ – Δεν είχαν σκοπό να προκαλέσουν ζημιές

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου όταν βρέθηκε χειροβομβίδα έξω από το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ στο Φάληρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για εκπαιδευτική χειροβομβίδα (που είχε πάνω την ασφάλειά της) και όποιος την έριξε, το έκανε με σκοπό να μη σκάσει. Θεωρείται πως είναι απογομωμένη και χωρίς πυροκροτητή.
Εκτίμηση της Αστυνομίας είναι πως όποιος βρίσκεται πίσω από όλο αυτό, ήθελε απλά να στείλει ένα μήνυμα και δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει ζημιές μιας και η χειροβομβίδα ήταν ακίνδυνη.





Άμεσα στο σημείο έφτασαν η Ασφάλεια και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ επί τόπου βρίσκεται και η Αντιτρομοκρατική για να παραλάβει τη χειροβομβίδα.

Μόλις εντοπίστηκε η χειροβομβίδα, ο χώρος αποκλείστηκε.



Η χειροβομβίδα βρέθηκε δίπλα στον τοίχο που περικλείει τον προαύλιο χώρο του ΣΚΑΪ. Βρισκόταν κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και εντοπίστηκε όταν αυτό μετακινήθηκε.
Εκτιμάται ότι εκτοξεύτηκε από την πλευρά του Κηφισού.



Δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι πετούν χειροβομβίδα στο προαύλιο του ΣΚΑΙ. Είχε συμβεί και τον Ιούλιο του 2012, χωρίς να υπάρξει έκρηξη όπως και τώρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα κλομπ και μία χειροβομβίδα δώρα στην Δούρου! (PHOTOS)

Σέρρες: Βρήκε χειροβομβίδα στο χωράφι του!

Κοζάνη: Χειροβομβίδα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου σε αυλή σχολείου – ”Πάγωσαν” οι μαθητές του Γυμνασίου!

Σαντορίνη: Έβγαλε χειροβομβίδα (!) σε καυγά και έσκασε στα χέρια του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version