Site icon NewsIT

Χελώνα δάγκωσε στα οπίσθια πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών στην Ανάβυσσο, τι είπαν Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος

10.09.2024 | 09:22
Χελώνα δάγκωσε στα οπίσθια πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών στην Ανάβυσσο, τι είπαν Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Τα γυρίσματα στην Ανάβυσσο διακόπηκαν όταν χελώνα δάγκωσε τον πρωταγωνιστή. Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη ενέταξαν την είδηση στη θεματολογία της εκπομπής τους.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην Ανάβυσσο με θαλάσσια χελώνα να δαγκώνει τα οπίσθια πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών, ο οποίος πήγε να την απεγκλωβίσει, ενώ είχε βρεθεί στο σημείο για γυρίσματα ταινίας. Βούτηξε στη θάλασσα αλλά την ώρα που προσπαθούσε να την απεγκλωβίσει, η χελώνα του επιτέθηκε και τον δάγκωσε. Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε και στο Mega. Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος άρχισαν να γελούν και φρόντισαν να αλλάξουν γρήγορα θεματολογία.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη δεν πίστευαν ότι υπάρχει μια τέτοια είδηση και τους έπιασε νευρικό γέλιο, με αποτέλεσμα να περάσουν γρήγορα στον σημερινό καιρό.

«Είχαμε εργατικό ατύχημα» ήταν η ατάκα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου με την Ανθή Βούλγαρη να συνεχίζει: «Μπράβο στο συνεργείο! Συγγνώμη οι λήψεις είναι υποβρύχιες;».

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα γέλια του και απάντησε: «Δεν ήταν πάνω στο γύρισμα ρε πουλάκι μου.» Το πλατό λύθηκε από τα γέλια και για λίγα δευτερόλεπτα ακούγονταν μόνο χαχανητά.

 

Για την ιστορία ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών βγήκε αμέσως έξω και τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη χελώνα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version