Δευτέρα, 8 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Χωρίς τις στολές των ηρώων ο Ράιαν Ρέινολτς και ο Χιου Τζάκμαν στη νέα συνεργασία τους

Χωρίς τις στολές των ηρώων ο Ράιαν Ρέινολτς και ο Χιου Τζάκμαν στη νέα συνεργασία τους
Φωτογραφεία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν και ο Ράιαν Ρέινολντς με τον Χιου Τζάκμαν πρωταγωνιστούν ήδη στην νέα ταινία «Deadpool & Wolverine» για χάρη της Marvel, ο Καναδός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Ew, αποκάλυψε μία ακόμα συνεργασία τους.

«Έχουμε μία ταινία με τον Χιου Τζάκμαν που θέλουν να γυρίσουμε σύντομα», είπε ο Ράιαν Ρέινολντς και τόνισε πως αυτή τη φορά δεν θα υποδυθούν τους ήρωες, χωρίς όμως να δίνει καμία άλλη πληροφορία.

«Θα έλεγα ότι η δική μας σχέση είναι όπως κάθε σχέση που είναι επιτυχημένη και λειτουργεί», απάντησε στην ερώτηση για το πως είναι η συνεργασία τους με τον Τζάκμαν, ξεκαθαρίζοντας πως ο ένας υποστηρίζει τον άλλον.

«Πάντα υποστηρίζω τον Χιου να σκοράρει και να κερδίζει. Γνωρίζω επίσης την καρδιά και του μυαλό του και ποιος είναι. Μπορώ να πω από πρώτο χέρι ότι είναι ένα άτομο, το οποίο όχι μόνο αξίζει να υποστηρίζεις, αλλά είναι κάποιος που είναι αδύνατο να μην υποστηρίζεις», είπε για την στενή φιλία τους.

Μέχρι τότε οι δύο πρωταγωνιστές επαναλαμβάνουν τους χαρακτήρες της Marvel στην τρίτη ταινία του franchise Deadpool, στην οποία ξεπερνούν τα όρια του χωροχρόνου με σκοπό να επιτεθούν σε έναν κοινό εχθρό.

Media Τελευταίες ειδήσεις