Τρίτη, 10 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Χρήστος Φερεντίνος για Still Standing: Ανυπομονώ να μείνω όρθιος!

Χρήστος Φερεντίνος για Still Standing: Ανυπομονώ να μείνω όρθιος!

«Παντού έχει τρύπες στο πλατό όπως θα δουν οι τηλεθεατές μας», αποκαλύπτει ο Χρήστος Φερεντίνος για το «Still Standing» που θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ.

Για το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει κάθε απόγευμα στον ΣΚΑΪ, από την ερχόμενη Δευτέρα (16.09.2024), μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου.

«Το Still Standing είναι μια νέα πρόκληση, μια νέα φάση, όλα νέα. Γιατί είναι ένα καινούργιο βήμα και σαν καινούργιο έχει πολύ ενδιαφέρον. Έχει και την αγωνία του αλλά έχει αυτή τη δημιουργική φάση που είναι σούπερ. Να κουμπώσουμε όλοι μαζί, να κουρδιστούμε, να μάθουμε τα βήματα μας και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον», εξομολογήθηκε, αρχικά, ο παρουσιαστής.

«Ανυπομονώ κατ’ αρχήν να μείνω όρθιος! Να μην πέσω μέσα γιατί… παντού έχει τρύπες στο πλατό όπως θα δουν οι τηλεθεατές μας. Είναι πολύ διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι. Είναι πολύ ωραίο, πολύ γρήγορο, μ’ αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζω να αρέσει και στους τηλεθεατές», είπε συνεχίζοντας ο Χρήστος Φερεντίνος για να συμπληρώσει.

«Κάθε φορά, αν δεν ζεις σαν παρουσιαστής το παιχνίδι, δεν έχει ενδιαφέρον ούτε για μένα ούτε για τους τηλεθεατές. Δεν μπορείς να είσαι διεκπεραιωτής. Νομίζω ότι θα έχει πολύ αγωνία αλλά θα έχει και γέλιο».

Media Τελευταίες ειδήσεις