Media

Χρήστος Πάζης: “Ήταν φρικτό όταν πέρασα κορονοϊό, είχα ημικρανίες και πόνους”

Ο Χρήστος Πάζης έδωσε συνέντευξη στο Love it και μίλησε για το πόσο δύσκολα πέρασε με τον κορονοϊό αλλά και το πρόβλημα που είχε παλιότερα με τις φωνητικές του χορδές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Πάζης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα κορονοϊό και ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ενώ προσέχαμε πάρα πολύ σαν οικογένεια, δεν ξέρω πως το κόλλησα.

Είναι μια δύσκολη αρρώστια και νομίζω ότι έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως υπάρχει πρόβλημα. Πέρασα δύσκολα 15 μέρες αλλά ευτυχώς δεν νοσηλεύτηκα. Είχα πολλά συμπτώματα. Ημικρανίες, πόνους στο σώμα, ήταν φρικτά».

«Όταν αντιμετώπισα το πρόβλημα με τη φωνή μου σκέφτηκα πως καταστράφηκα, ότι έχασα τα πάντα, έχασα τη ζωή μου. Πήρα πάρα πολλά μαθήματα από αυτό.

Καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου και τι είναι η ζωή»πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Είχα κάποιο πρόβλημα στις φωνητικές χορδές, διογκώθηκε πάρα πολύ γιατί το άφησα και έφτασα σε ένα σημείο που χρειάστηκε να κάνω πολλές επεμβάσεις για να επανέλθει».

Μια εξομολόγηση καρδιάς από τον Χρήστο Πάζη στο Love It…

Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Τζέιμς Μποντ: Σε αναμμένα κάρβουνα οι οπαδοί του 007 μετά την «εισβολή» της Amazon και το «δημοψήφισμα» του Τζεφ Μπέζος για τον επόμενο ήρωα
Οι αντιδράσεις πολλές, ιδιαίτερα στα social media, που θεωρούν ότι η μανία της Amazon για χρήματα θα «χαλάσει» τον ιδιαίτερο και ελιτίστικο χαρακτήρα των ταινιών του 007
Αφίσα ταινίας του Τζέιμς Μποντ με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο Ρότζερ Μουρ