Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου, πλήρωσα το τίμημα

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου, πλήρωσα το τίμημα

“Χαίρομαι που έχω ζήσει μια ζωή κάνοντας αυτό που μου άρεσε” τονίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Με αφορμή την περιοδεία της παράστασης “Μπαμπάδες με ρούμι”, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έδωσε συνέντευξη στη Real Life και στη Νίκη Κώτσου και μίλησε για τον τόπο καταγωγής του και για τον λόγο που δεν θα ήθελε να αλλάξει τίποτα στη ζωή του.

Έχετε γεννηθεί στη Μυτιλήνη.

Ναι, είμαι πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος γεννήθηκα σε ένα πανέμορφο μέρος, στο Πλωμάρι της Μυτιλήνης και η καταγωγή μου από την πλευρά του πατέρα μου είναι από την Αγιάσο. Γεννήθηκα δίπλα στη θάλασσα, το σπίτι μας ήταν δίπλα σε ένα ποτάμι, μια ζωή όνειρο.

Είναι ένα νησί που συνδυάζει τα πάντα και οι τιμές που θα βρει κανείς εκεί είναι πολύ οικονομικές. Θα ανταμειφθεί η απόφαση της επίσκεψης του οποιουδήποτε στη Μυτιλήνη. Έχει τρομερές εναλλαγές τοπίου και πρόκειται για ένα νησί που κουβαλάει πολιτισμό. Οι Μυτιληνιοί είναι επίσης άνθρωποι με πολιτισμό και ενσυναίσθηση και αγάπη για ό,τι κάνουν.

Θα σας άρεσε να μένατε ένα μεγάλο διάστημα πάλι στη Μυτιλήνη;

Ναι, αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα μου άρεσε. Για μόνιμα είναι λίγο δύσκολο, γιατί η δουλειά μου είναι στην Αθήνα και αυτό το δυσκολεύει.

Αν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω, τι θα αλλάζατε;

Τίποτα δεν θα άλλαζα! Έζησα τη ζωή μου με βάση αυτό που επέλεξα την κάθε στιγμή, όλα τα υποστήριξα με πάθος και το πλήρωσα το τίμημα. Χαίρομαι που έχω ζήσει μια ζωή κάνοντας αυτό που μου άρεσε.

Με όλες τις δυσκολίες, με όλες τις τραυματικές εμπειρίες ενδεχομένως. Γιατί δεν μαθαίνεις χωρίς τραυματική εμπειρία, αν δεν πληγωθείς, δεν γίνεται να προχωρήσεις σε αυτή τη ζωή, δεν γίνεται να ατσαλωθείς, δεν γίνεται να φτιάξεις χαρακτήρα με βαμβάκι.

Media Τελευταίες ειδήσεις