Τετάρτη, 11 Σεπτ.
30oC Αθήνα

27 χρόνια λειτουργίας και 100 παραρτήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, γιόρτασε ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος της χώρας!

27 χρόνια λειτουργίας και 100 παραρτήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, γιόρτασε ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος της χώρας!

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2024, στο House 124 στο Χαλάνδρι, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία το 18Ο Πανελλαδικό Συνέδριο του Ομίλου Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

Σε μια επετειακή εκδήλωση υψηλού συμβολισμού, ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα σήμερα, τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 27 ετών αδιάλειπτης λειτουργίας και παρουσίας τους στα εκπαιδευτικά δρώμενα, γιόρτασαν τη δημιουργία των 100 πρώτων εκπαιδευτηρίων της αλυσίδας τους πανελλαδικά.

Το ετήσιο συνέδριο της εταιρείας ξεκίνησε με την εισαγωγική ομιλία που εκφώνησε ο Πρόεδρος και ιδρυτής του Ομίλου, κύριος Θεόδωρος Καλαϊτζίδης και συνεχίστηκε με την ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου, κυρίου Αναστάσιου Σκιαδόπουλου. Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τις παρουσιάσεις των στρατηγικών συνεργασιών της εταιρείας και της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του ομίλου για το 2024 – 2025, ενώ έκλεισε με την ανακοίνωση των 19 νέων εκπαιδευτηρίων του δικτύου που υλοποιήθηκαν κατά τους τελευταίους 12 μήνες σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Πελοπόννησο.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν θερμό χαιρετισμό οι κ.κ: Γιάννης Βαφειαδάκης – Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ), Σπύρος Δαμιανός – Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής και Πέτρος Μπουχώρης – Country Manager του Πανεπιστημίου Neapolis Pafos. Στο συνέδριο επίσης συμμετείχαν εκπρόσωποι των εταιρειών North TrainersLABORABrandConCareer GateInnoview και Ocean Cube.

Εκτός από τα θερμά λόγια των ομιλητών, σημαντικές στιγμές της βραδιάς ήταν οι απονομές των βραβείων και οι τιμητικές διακρίσεις που δόθηκαν στους ανθρώπους του οργανισμού! Τα 5 βραβεία που δόθηκαν, για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στο δίκτυο Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ήταν τα εξής:

  • ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ & ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΘΗΤΩΝ (ENTREPRENEURSHIP AWARD), το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Ηρακλείου Κρήτης, με Υπεύθυνο Κέντρου την κα Θάνια Λιναρδάκη.
  • ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ – ΠΡΩΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ (FAST GROWTH AWARD), τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Χαλάνδρι Κέντρο και Κατερίνη, με Υπεύθυνους Κέντρου αντίστοιχα, τον κο Θωμά Ανδρεόπουλο και τον κο Φώτη Περώνη.
  • ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ & ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ (MANAGEMENT ACADEMIC ACHIEVMENTS AWARD), το Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κιάτου, με Υπεύθυνους Κέντρου τον κο Παναγιώτη Ζένιο και την κα Μαίρη Ζάρκου.
  • ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (EDUCATION FOR EXCELLENCE AWARD), το Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίου Στεφάνου, με Υπεύθυνους Κέντρου τον κο Θοδωρή Μοσχογιάννη και την κα Στέλλα Μανωλίτση.

Η βραδιά έκλεισε με δεξίωση προς τιμήν των συμμετεχόντων και των καλεσμένων.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις