Site icon NewsIT

AQUA Carpatica: Επένδυση 20 εκατ. ευρώ για νέο εργοστάσιο στη Ρουμανία

04.09.2024 | 17:56
AQUA Carpatica: Επένδυση 20 εκατ. ευρώ για νέο εργοστάσιο στη Ρουμανία

Επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ για την επέκταση της παραγωγής της AQUA Carpatica στη Ρουμανία ανακοίνωσε η Carpathian Springs. Η εταιρεία με το φυσικό μεταλλικό νερό και το φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό AQUA Carpatica, το μοναδικό νερό με μηδέν νιτρικά στον κόσμο (το φυσικώς ανθρακούχο) και σχεδόν μηδενικά νιτρικά (το απλό).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σημαντική ζήτηση των φυσικών νερών AQUA Carpatica, στις διεθνείς αγορές όπου έχει παρουσία, οδήγησαν την Carpathian Springs (AQUA Carpatica) να προχωρήσει σε μια νέα επένδυση για τη δημιουργία του έκτου εργοστασίου της (της 10ης γραμμής εμφιάλωσης), επεκτείνοντας έτσι την παραγωγή της. Υπολογίζεται ότι η νέα αυτή επένδυση θα είναι ύψους 20 εκατ. ευρώ και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2025.

Οι πηγές AQUA Carpatica ανακαλύφθηκαν το 2005 κι αφού ερευνήθηκαν και αναλύθηκαν για 5 συνεχόμενα έτη ξεκίνησε η εμφιάλωσή το 2010. H AQUA Carpatica έχει αποσπάσει περισσότερα από 100 διεθνή βραβεία τόσο για την ποιότητα όσο και για την απαλή γεύση ενώ παράλληλα δεν αφήνει κάποια επίγευση. Χάρη στα μηδενικά νιτρικά τα AQUA Carpatica είναι ιδανικά για εγκύους και παιδιά. Η AQUA Carpatica βρίσκεται ήδη σε παγκόσμιες αγορές (Ηνωμένες Πολιτείες, Μ. Βρετανία, Ιαπωνία, Ντουμπάι, Ισπανία , Αυστραλία, Ουγγαρία, Κίνα κ.ά.).

Το 2022 η εταιρεία AQUA Carpatica προχώρησε σε στρατηγική συμφωνία με την PepsiCo που δίνει τη δυνατότητα επέκτασης και σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. 

Ο Γιάννης Βάλβης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Carpathian Springs (AQUA Carpatica) δήλωσε: «Η σημαντική ζήτηση για το AQUA Carpatica που παρατηρούμε φέτος, όχι μόνο στην Ρουμανία, αλλά στην πλειοψηφία των αγορών όπου έχουμε παρουσία, μας οδηγούν στην απόφαση να προχωρήσουμε στην κατασκευή του έκτου εργοστασίου μας AQUA Carpatica, στη Vatra Dornei. Αυτή η σημαντική επένδυση θα διασφαλίσει ότι το AQUA Carpatica θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με επιτυχία στη ζήτηση των καταναλωτών από το 2025 κι έπειτα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι μ’ αυτή την εξέλιξη. ‘Αλλωστε αυτή επένδυση αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές το πιο αγνό και ποιοτικό νερό με αυτήν την εξαιρετική του γεύση!».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version