Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Agrino: Στο πλευρό όσων δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές

Agrino: Στο πλευρό όσων δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές

Στις ανάγκες των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας, λόγω των πρόσφατων πυρκαγιών, ανταποκρίθηκε άμεσα η Agrino, προσφέροντας 2 τόνους οσπρίων και ρυζιών.

Ειδικότερα, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στους πληγέντες των πυρκαγιών σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, η Agrino έχει προσφέρει 720 κιλά ρύζι, 1000 κιλά φακές και 260 κιλά φασόλια. Με τη συντονισμένη αποστολή προϊόντων μακράς διάρκειας η εταιρία συμβάλλει με τις δικές τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης με την οποία βρίσκονται αντιμέτωποι πολλοί συμπολίτες μας.

Η εταιρία ανταποκρινόμενη άμεσα στις επείγουσες ανάγκες σίτισης των συνανθρώπων μας σε Πελοπόννησο, Αττική και, κυρίως, Εύβοια έχει ήδη  αποστείλει τις παραπάνω ποσότητες σε συνεργασία κυρίως με τον Ερυθρό Σταυρό αλλά και μέσω λιανεμπορικών αλυσίδων που διαθέτουν καταστήματα στις πληγείσες περιοχές.

Με ιστορία που κρατά πάνω από μισό αιώνα η Agrino, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην ελληνική αγορά η οποία προσφέρει ελληνικά ρύζια και όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Με σταθερά ανοδική πορεία και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα έχει καταφέρει με προσήλωση στους στόχους της να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της, επενδύοντας και ενισχύοντας συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις