Δευτέρα, 1 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Air Arabia: Ξεκίνησε πτήσεις προς την Αθήνα – Τέσσερις απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις θα συνδέουν την Αθήνα με την Σάρτζα

Air Arabia: Ξεκίνησε πτήσεις προς την Αθήνα – Τέσσερις απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις θα συνδέουν την Αθήνα με την Σάρτζα

Με τέσσερις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, θα συνδέεται η Αθήνα με την Σάρτζα μέσω της αεροπορικής εταιρείας των Εμιράτων, Air Arabia. Ο πρώτος και μεγαλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, εγκαινίασε την πρώτη πτήση που συνδέει τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο Σάρτζα την περασμένη Παρασκευή (28.6.2024).

Η τελετή υποδοχής της πρώτης πτήσης πραγματοποιήθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όπου και παρευρέθηκαν ο Adel Al Ali, CEO του Ομίλου Air Arabia, o πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κ. Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, Dr Ali Obaid Al Dhaheri, καθώς και ανώτερα στελέχη και προσκεκλημένοι.

Στο επίσημο Gala δείπνο που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, την έναρξη των πτήσεων της Air Arabia χαιρέτησε θερμά με την ομιλία της, η υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο Adel Al Ali, CEO του Ομίλου Air Arabia, δήλωσε: «Η Αθήνα είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο επεκτεινόμενο δίκτυό μας στην ΕΕ από τη Σάρτζα, ΗΑΕ, ακολουθώντας το Μιλάνο και την Κρακοβία.

Το νέο αυτό δρομολόγιο προσφέρει στους πελάτες μας στα ΗΑΕ, και πέραν αυτών, περισσότερες ευκαιρίες να εξερευνήσουν την Ελλάδα με τις γνωστές μας υπηρεσίες υψηλής αξίας.

Η έναρξη των απευθείας πτήσεων προς την Αθήνα επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους επιβάτες μας άνετες, προσβάσιμες και οικονομικές επιλογές συνδεσιμότητας. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας στην πτήση μας για να γνωρίσουν την πλούσια ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Αθήνας».

Η Air Arabia διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο 74 αεροσκαφών Airbus A320 και A321, τα πιο σύγχρονα και με τις περισσότερες πωλήσεις σε αεροσκάφη τύπου single aisle στον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις