Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Air Canada: Ξεκινούν απευθείας πτήσεις που συνδέουν την Αθήνα με Μόντρεαλ και Τορόντο

Air Canada: Ξεκινούν απευθείας πτήσεις που συνδέουν την Αθήνα με Μόντρεαλ και Τορόντο

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά η αεροπορική εταιρεία Air Canada συνδέει αεροπορικά την Αθήνα με τον Καναδά, ξεκινώντας απευθείας εποχικές πτήσεις με Μόντρεαλ και Τορόντο. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση, τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ήδη, οι πρώτες πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Τορόντο ξεκίνησαν στις 27 Μαρτίου και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της αεροπορικής εταιρείας θα ολοκληρωθούν στις 20 Νοεμβρίου. Στις 28 Μαρτίου, επίσης, ξεκίνησαν και οι απευθείας πτήσεις με το Μόντρεαλ, με προγραμματισμό να ολοκληρωθούν στις 21 Νοεμβρίου.

Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ανέφερε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε την Air Canada ξανά φέτος στην Αθήνα, και μάλιστα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά!».

Η διασύνδεση Αθήνας με το Τορόντο, την μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καναδά και το Μόντρεαλ, τη μεγαλούπολη που έγινε διεθνώς γνωστή και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 δημιουργεί νέες προοπτικές για την έλευση ενισχυμένου τουριστικού ρεύματος Καναδών στη χώρα μας.

Με στοιχεία της Statistics Canada, την περίοδο 2016 με 2019, οι αφίξεις από τον Καναδά αυξήθηκαν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 110%, τάση που ανεστράφη το 2019 με 2020.

Αναφερόμενη στη σημασία της διασύνδεσης της Αθήνας με τις δύο μεγάλες πόλεις του Καναδά η κ. Παπαδοπούλου τόνισε: «Η επανεκκίνηση των απευθείας συνδέσεών μας με το Μόντρεαλ και το Τορόντο για τη θερινή περίοδο 2022, ενισχύει πολύ σημαντικά τη διασυνδεσιμότητα της πόλης και της χώρας μας και προσφέρει ξανά τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να απολαύσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της Air Canada! Ευχόμαστε μια πολύ επιτυχημένη θερινή περίοδο στην Air Canada και παραμένουμε απόλυτα πιστοί στη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας στην αγορά της Αθήνας!»

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις