Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Box Now: Επεκτείνεται στην Κύπρο – Νέα σχέδια και 3 εκατ. παραδόσεις το 2023

Box Now: Επεκτείνεται στην Κύπρο – Νέα σχέδια και 3 εκατ. παραδόσεις το 2023

Συμπληρώνοντας δύο χρόνια δραστηριότητας στην Ελλάδα και με περισσότερους από 1 εκατ. πελάτες, η BOX NOW πράσινη πρωτοπόρος start up εταιρεία με ειδίκευση στις παραδόσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, επεκτείνεται και στην Κύπρο.

Η εταιρεία που ιδρύθηκε τον Απρίλιο 2021 ήδη σημειώνει ανάπτυξη, καθώς μέσα στο 2023 θα πραγματοποιήσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια παραδόσεις, ενώ μέχρι στιγμής συνεργάζεται με περισσότερα από 1.600 e-shops.

Στην κυπριακή αγορά

Η BOX NOW πλέον επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην Κύπρο, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο την πρόσβαση στα ελληνικά e-shops στην Μεγαλόνησο, αλλά και δίνοντας τη δυνατότητα στους Κύπριους καταναλωτές να πραγματοποιούν τις αγορές τους με μεγαλύτερη ευκολία από τα ελληνικά e-shops.

Η επέκταση αυτή πραγματοποιείται ήδη με την εγκατάσταση έως και 120 BOX NOW Lockers σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου μέχρι το τέλος του 2023 προσφέροντας την ταχύτερη και πιο οικονομική λύση στην παραλαβή και αποστολή δεμάτων. Η παράδοση των παραγγελιών θα γίνεται σε 2 εργάσιμες ημέρες.

Το ελληνικό hub

Επιπλέον η BOX NOW Ελλάδας λειτουργεί και ως hub στο ΙΤ και στο Marketing για τις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος όπως Κροατία και Βουλγαρία.

Να σημειωθεί, ότι η BOX NOW είναι η νέα πρωτοπόρος start up, η οποία αποτελεί την εξέλιξη των εξειδικευμένων εταιρειών παράδοσης δεμάτων, αξιοποιώντας την καινοτόμο ψηφιακή τεχνολογία που προσφέρει σύγχρονες και αυτοματοποιημένες υπηρεσίες. Απευθύνεται στο ευρύ κοινό (Β2C) αλλά και στις επιχειρήσεις (Β2Β) που διατηρούν ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) ή σε κάθε επιχείρηση η οποία χρησιμοποιεί υπηρεσίες αποστολής δεμάτων γενικότερα. Παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες παράδοσης και παραλαβής, αναπτύσσοντας το μεγαλύτερο δίκτυο Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων στην Ελλάδα.

Τα BOX NOW lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, ώστε ο καταναλωτής να έχει ο ίδιος πρόσβαση 24/7 στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής και στο δέμα του, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, εύκολα και απλά.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις