Site icon NewsIT

Cenergy: Ξεκινάει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 200 εκατ. ευρώ

08.10.2024 | 09:46
Cenergy: Ξεκινάει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 200 εκατ. ευρώ

Ξεκινάει από σήμερα (8.10.2024) και για της επόμενες δύο μέρες η δημόσια προσφορά για τις νέες μετοχές της Cenergy, στο πλαίσιο αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ποσού έως 200 εκατ. ευρώ, με ανώτατη τιμή ανά μετοχή στα 9,86 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Cenergy, η Περίοδος Προσφοράς θα ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου 2024 στις 9.00 π.μ. Ώρα Κεντρικής Ευρώπης (CET) (10.00 π.μ. ώρα Ελλάδος) και αναμένεται να λήξει στις 15.00 CET (16.00 ώρα Ελλάδας) στις 10 Οκτωβρίου 2024 (η «Περίοδος Προσφοράς»), με την επιφύλαξη παράτασης του χρονοδιαγράμματος για την Προσφορά. Τυχόν παράταση της Περιόδου Προσφοράς θα ανακοινωθεί με κανονιστική ανακοίνωση της Εταιρείας, η οποία θα αναρτηθεί επίσης στις ιστοσελίδες της Εταιρείας, του Euronext Βρυξελλών και του Χ.Α., ενώ οι αντίστοιχες ημερομηνίες καθορισμού της τιμής, κατανομής, δημοσίευσης της Τιμής Διάθεσης και των αποτελεσμάτων της Προσφοράς, διακανονισμού και διαπραγμάτευσης θα προσαρμοστούν σε αυτήν την περίπτωση αναλόγως. Στον βαθμό που απαιτείται από το νόμο, η Εταιρεία θα δημοσιεύσει επιπρόσθετα συμπλήρωμα στο Ενημερωτικό Δελτίο.

Η Βελγική Δημόσια Προσφορά, η Ελληνική Δημόσια Προσφορά και η Θεσμική Προσφορά θα διεξαχθούν παράλληλα κατά την διάρκεια της Περιόδου Προσφοράς.

H Goldman Sachs International ενεργεί ως αποκλειστικός γενικός συντονιστής και συνδιοργανωτής για την Προσφορά (ο «Αποκλειστικός Γενικός Συντονιστής»), η Alpha BankΑΛΦΑ 0,00% Α.Ε. και η HSBC Continental Europe ενεργούν ως συνδιοργανωτές για την Προσφορά και η Eurobank Α.Ε., Euroxx Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Τράπεζα Optima bank Α.Ε., Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. και η ING Belgium NV/SA ενεργούν ως επικεφαλής συνδιαχειριστές για την Προσφορά (συλλογικά, οι «Ανάδοχοι»).

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version