Site icon NewsIT

Epsilon Net: Στο 95,63% ανήλθε το ποσοστό της Ginger Digital

05.08.2024 | 14:36
Epsilon Net: Στο 95,63% ανήλθε το ποσοστό της Ginger Digital

Το ποσοστό της Ginger Digital στην Epsilon Net διαμορφώθηκε στο 95,63% μετά τη δημόσια πρόταση που άσκησε η πρώτη εταιρεία τον Απρίλιο του 2024 για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της δεύτερης εταιρείας.

Σχετικά με το ποσοστό της Ginger Digital στην Epsilon Net, θα ασκηθεί όχι μόνο το δικαίωμα εξαγοράς του υπολοίπου των μετοχών, αλλά και το δικαίωμα εξόδου (squeeze out), και όταν τελειώσουν οι διαδικασίες θα συγκληθεί μια ΓΣ για να ληφθεί απόφαση για την διαγραφή των μετοχών από το ΧΑ.

Συνεπώς, η Epsilon Net εντάσσεται στην επιχειρηματική περίμετρο της General Atlantic, που ειδικεύεται σε τεχνολογικές εταιρείες και έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις, όπως η ByteDance, μητρική του TikTok.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Epsilon Net αναφέρει σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση: «Το γεγονός ότι στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας θα μετέχει ο παγκοσμίως γνωστός επενδυτικός όμιλος της General Atlantic, αλλά και με αυξημένο ποσοστό συμμετοχής η ΕΤΕ, αναμένεται να έχει θετική επίπτωση στην οικονομική ευρωστία και επιχειρηματική ανάπτυξη της εταιρείας».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version