Site icon NewsIT

H Τράπεζα Ηπείρου με ανταγωνιστικό τιμολόγιο υπηρεσιών διαχρονικά στο πλευρό των πελατών

06.09.2024 | 17:26
H Τράπεζα Ηπείρου με ανταγωνιστικό τιμολόγιο υπηρεσιών διαχρονικά στο πλευρό των πελατών

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Ιωάννης Βουγιούκας αναφέρθηκε στο ανταγωνιστικό τιμολόγιο υπηρεσιών που προσφέρει διαχρονικά η Τράπεζα Ηπείρου, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (6.9.2024).

Η συζήτηση προέκυψε με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τη μείωση των προμηθειών των συστημικών τραπεζών αλλά και τις αναμενόμενες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο θέμα στη ΔΕΘ. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει έμπρακτα την τοπική οικονομία, διατηρώντας τα τελευταία χρόνια μία τιμολογιακή πολιτική εξαιρετικά ανταγωνιστική και από τις χαμηλότερες της αγοράς, με χαμηλές προμήθειες σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής και ζήτησης.

Ενδεικτικά, η Τράπεζα Ηπείρου προσφέρει:

  • Εξίσωση της προμήθειας για άμεσες πληρωμές (instant payments) με την προμήθεια εμβάσματος κανονικής προτεραιότητας, δηλαδή στα 0,9 ευρώ για ποσά έως 10.000 ευρώ
  • Μηδενική προμήθεια εισερχομένων εμβασμάτων ανεξαρτήτως ποσού
  • Μηδενική προμήθεια εξόφλησης λογαριασμών μέσω πάγιων εντολών και e-banking

Ο κ. Βουγιούκας ανέφερε: «Η Τράπεζα Ηπείρου στέκεται σταθερά δίπλα στους πελάτες της με άμεση εξυπηρέτηση στα καταστήματα του Δικτύου, χωρίς ραντεβού, προσφέροντας όλες τις τραπεζικές υπηρεσίες στα φυσικά μας καταστήματα αλλά και ψηφιακά με ασφάλεια».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version