Site icon NewsIT

Health & Safety Awards 2024: Η Coca-Cola Τρία Έψιλον διακρίθηκε με τέσσερα βραβεία για την επιτυχημένη στρατηγική της στον τομέα της Υγείας και Ασφάλειας

03.07.2024 | 14:54
Health & Safety Awards 2024: Η Coca-Cola Τρία Έψιλον διακρίθηκε με τέσσερα βραβεία για την επιτυχημένη στρατηγική της στον τομέα της Υγείας και Ασφάλειας

Τέσσερις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Coca-Cola Τρία Έψιλον στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Health and Safety Awards 2024, αναδεικνύοντας τις καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόζει στον τομέα της Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία.

Ειδικότερα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον ξεχώρισε για τη δημιουργική της στρατηγική και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών της στο κρίσιμο αυτό πεδίο, πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη δέσμευσή της για αριστεία στον τομέα της Υγείας και Ασφάλειας, και την προώθηση πρότυπων που ενδυναμώνουν το ανθρώπινο δυναμικό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον απέσπασε:

  • Βραβείο για την υψηλότερη βαθμολογία της Δεκαετίας ανά Έτος Health και Safety Awards 2014-2024: Για την υψηλότερη βαθμολογία που συγκέντρωσε η εταιρεία  από τη συμμετοχή του έτους 2015 για το έργο Πρωτοπορία στην εφαρμογή διεθνών πρακτικών.
  • Διάκριση «Winner»: Για τη στρατηγική Υγείας και Ασφάλειας που σχεδίασε και υλοποίησε η εταιρεία, η οποία αναπτύσσει τη δραστηριότητά της στον κλάδο της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών.
  • Gold Βραβείο για την κουλτούρα Υγείας και Ασφάλειας που προάγει: Αυτό το βραβείο αντικατοπτρίζει την επιτυχημένη εφαρμογή της Φιλοσοφίας της «Ανθρώπινης και Οργανωσιακής Απόδοσης» της εταιρείας στην Αριστεία για την Υγεία και Ασφάλεια.
  • Silver Βραβείο: Στην κατηγορία «Καινοτομία στα θέματα Υγείας και Ασφάλειας» μέσω της οποίας επιβραβεύονται οι καινοτόμες πρωτοβουλίες της εταιρείας που δίνουν προτεραιότητα στην Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων.

Κατά την παραλαβή των βραβείων, η Quality, Safety and Environment Manager της Coca-Cola Τρία Έψιλον, Ζωή Πρεβενίου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Υγεία και η Ασφάλεια των ανθρώπων μας βρίσκεται στον πυρήνα της επιχειρησιακής μας δραστηριότητας.

Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι που οι πρωτοβουλίες μας στον τομέα αυτόν επιβραβεύονται για ακόμα μία χρονιά, αναδεικνύοντας την εντατική εργασία μας για τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την προώθηση μίας ισχυρής κουλτούρας Υγείας και Ασφάλειας εντός του οργανισμού μας».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version