Τρίτη, 8 Οκτ.
27oC Αθήνα

Hellenic Properties: Εγκαίνια για τη νέα επένδυση στο κέντρο του Πειραιά

Hellenic Properties: Εγκαίνια για τη νέα επένδυση στο κέντρο του Πειραιά

Η Hellenic Properties παρουσίασε τη νέα της επένδυση στον τομέα των ξενοδοχειακών υποδομών στον Πειραιά, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή στελεχών της αγοράς, συνεργατών, εκπροσώπων κοινωνικών φορέων και δημοσιογράφων.

Η νέα επένδυση της Hellenic Properties, με το design hotel 33 δωματίων, με χώρους πρωινού και συνεδριάσεων, το οποίο διαχειρίζεται η Santikos Collection, ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, με την ονομασία Twinn Downtown Piraeus και έχει ήδη ανταποκριθεί θετικά στις ανάγκες της τοπικής αγοράς, από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του. Η στρατηγική του τοποθεσία στο κέντρο του Πειραιά και δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα επιβατικά λιμάνια της Μεσογείου, αναδεικνύει την αξία των σύγχρονων τουριστικών μονάδων στην περιοχή.

Επιπλέον, η επένδυση αυτή ενισχύει τη βασική επιδίωξη της Hellenic Properties για αναβίωση παλαιών κενών υφιστάμενων κτιρίων στον αστικό ιστό και τη συμβολή της στην προώθηση του Πειραιά ως έναν ξεχωριστό τουριστικό και επενδυτικό προορισμό από την Αθήνα, μέσα από τη στενή συνεργασία με τη δημοτική αρχή, τις τοπικές επιχειρήσεις και άλλους στρατηγικούς εταίρους.

Η νέα επένδυση βρίσκεται σε κομβικό σημείο, μόλις 150 μέτρα από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και τον σταθμό του Μετρό, προσφέροντας στους επισκέπτες εξαιρετική πρόσβαση και πανοραμική θέα στην πόλη και το λιμάνι. Το ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 1.473 τ.μ. και εννέα επιπέδων, ενσωματώνει μοντέρνες αρχιτεκτονικές γραμμές και προηγμένες υποδομές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Properties, Ερρίκος Αρώνες, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας την μετατροπή του ακινήτου επί της Λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου 14, από ένα παλιό και κενό κτίριο γραφείων του 1960 με στατικά προβλήματα, σε ένα μοντέρνο design hotel. Η επένδυση αυτή είναι ακόμη ένας σταθμός στην υλοποίηση του στρατηγικού μας πλάνου, να συμβάλλουμε στην οργανωμένη αναβάθμιση του αστικού ιστού του Πειραιά, μέσα από επενδύσεις με περιορισμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα στην κατασκευή του κτιρίου -αφού επαναχρησιμοποιούμε τον υπάρχων σκελετό-, αλλά και στη λειτουργία του, αφού μιλάμε για ένα κτίριο με ενεργειακή κλάση αυξημένη κατά 5 κατηγορίες από αυτήν που παραλάβαμε. Παράλληλα, η λειτουργία της νέας αυτής τουριστικής μονάδας ενισχύει την οικονομική και τουριστική δραστηριότητα της περιοχής και συμβάλλει στην αισθητική της αναβάθμιση, το οποίο για εμάς είναι πάντα ένα από τα κύρια ζητούμενα». 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις