Site icon NewsIT

Johnson & Johnson: Ξεπερνούν τις προσδοκίες τα κέρδη του ομίλου το τρίτο τρίμηνο του 2024

15.10.2024 | 15:40
Johnson & Johnson: Ξεπερνούν τις προσδοκίες τα κέρδη του ομίλου το τρίτο τρίμηνο του 2024

FILE PHOTO: The company logo for Johnson & Johnson is displayed to celebrate the 75th anniversary of the company's listing at the New York Stock Exchange (NYSE) in New York, U.S., September 17, 2019. REUTERS/Brendan McDermid/File Photo

Αυξήθηκαν παραπάνω από το αναμενόμενο οι πωλήσεις και τα κέρδη της Johnson & Johnson το τρίτο τρίμηνο του 2024, εξαιτίας της ανόδου των πωλήσεων του αντικαρκινικού φαρμάκου Darzalex.

Παράλληλα, η Johnson & Johnson μείωσε τις προβλέψεις της για το σύνολο του έτους για να λάβει υπόψη της μια εξαγορά ιατρικών συσκευών, σύμφωνα με σημερινή της ανακοίνωση (15.10.2024). Τα προσαρμοσμένα κέρδη ήταν 2,42 δολάρια ανά μετοχή, ξεπερνώντας τη μέση εκτίμηση της Wall Street για 2,19 δολάρια.

Τα φαρμακευτικά έσοδα αυξήθηκαν σχεδόν 5%, ξεπερνώντας τις προσδοκίες κατά περισσότερα από 400 εκατ. δολάρια, με τις πωλήσεις της θεραπείας του μυελώματος Darzalex να αυξάνονται πάνω από 20%.

Ο Joe Wolk, οικονομικός διευθυντής της J&J, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα αφήνουν την εταιρεία «σε καλή θέση για να κλείσει το έτος δυναμικά».

Οι μετοχές της εταιρείας υποχώρησαν κατά 1% πριν από το άνοιγμα των αμερικανικών αγορών. Κέρδισαν 3,1% φέτος μέχρι το χθεσινό κλείσιμο.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version