Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Keller Williams: Αναθερμαίνεται το ελληνικό real estate – Η ανάγκη στελέχωσης του κλάδου και το πλάνο μέχρι το 2025

Keller Williams: Αναθερμαίνεται το ελληνικό real estate – Η ανάγκη στελέχωσης του κλάδου και το πλάνο μέχρι το 2025

Την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός αξιόπιστου δικτύου από κτηματομεσίτες, μέσα από την εξέλιξη ενός δοκιμασμένου μοντέλου ανέδειξε η κτηματομεσιτική εταιρεία Keller Williams Greece & Cyprus, μέλος του παγκόσμιου ομίλου με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Ιουνίου, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων λειτουργίας στην ελληνική αγορά real estate, όπου παράλληλα ανακοινώθηκε το επενδυτικό πλάνο έως το 2025.

Το ετήσιο εκπαιδευτικό συνέδριο Family Reunion 2023, συγκέντρωσε πάνω 270 συνέδρους, τους καλύτερους επαγγελματίες της κτηματομεσιτικής αγοράς, οι οποίοι για δύο ημέρες εκπαιδεύτηκαν, ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις του κλάδου και βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες του προηγούμενου έτους.

Οι στόχοι

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της Keller Williams Greece & Cyprus, η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας για φέτος, το 2024 και το 2025 με επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, δίκτυο συνεργατών, σημεία εξυπηρέτησης και στην τεχνολογία με νέες καινοτόμες υπηρεσίες.

Όπως αναφέρθηκε, στόχος είναι να γίνει η Keller Williams η κυρίαρχη κτηματομεσιτική εταιρεία και στην Ελλάδα για Έλληνες, διεθνείς ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές στον χώρο των ακινήτων. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν εκπαιδευτικά διαδραστικά workshops, πάνω σε επίκαιρες θεματολογίες, κατά τα οποία δικτυώθηκαν και συνομίλησαν με στελέχη όλων των συμμετεχουσών εταιρειών.

Τριετές πλάνο

Τη δεύτερη μέρα των εργασιών του συνεδρίου, τα στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν το τριετές αναπτυξιακό πλάνο της Keller Williams Greece & Cyprus στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ειδικότερα, η εταιρεία η οποία στα πρώτα της βήματα το 2018 διέθετε 2 Market Centers, 4 Σημεία Εξυπηρέτησης (μικρότερου μεγέθους επιχειρήσεις) και 42 συνεργάτες καταφέρνοντας το 2022 να διαθέτει 9 Market Centers και 16 Σημεία Εξυπηρέτησης με περισσότερους από 270 συνεργάτες.

Όσον αφορά, δε, την επόμενη τριετία, η εταιρεία προχωρά σε ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη με την μέθοδο των franchise καταστημάτων, με σκοπό το 2025 να διαθέτει 19 Market Centers, 26 Σημεία Εξυπηρέτησης και 650 συνολικά συνεργάτες.

Οι δηλώσεις

Όπως δήλωσε σχετικά και ο πρόεδρος της Keller Williams Greece & Cyprus, Νικόλαος Κυρούδης «Θα συνεχίσουμε να επιμένουμε στην ποιοτική ανάπτυξη των συνεργατών μας και όχι μόνο στην ποσοτική δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο αξιακό μας σύστημα, καθώς είναι η θεμελιώδης βάση πάνω στην οποία αναπτύσσονται καθημερινά οι συνεργάτες μας, ενώ είναι και ένας από τους κυριότερους λόγους που μας επιλέγουν οι εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής ανάπτυξης της Keller Williams Greece & Cyprus, Κωνσταντίνος Κολοβός ανέφερε «Τα αποτελεσματικά επιχειρηματικά μοντέλα που εφαρμόστηκαν με επιτυχία στους επαγγελματίες κτηματομεσίτες απέδειξαν ότι ένας επαγγελματίας κτηματομεσίτης πολλαπλασιάζει την κερδοφορία του και αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Έτσι λοιπόν αποδείχθηκε και εμπράκτως πώς σκοπός δεν είναι η δημιουργία ενός νέου επαγγέλματος αλλά η εξέλιξη αυτού με μοντέλα που εφαρμόζονται σε 60 χώρες και έχουν αναγάγει την Keller Williams στο πιο κερδοφόρο eco system για έναν παραγωγικό κτηματομεσίτη».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις