Site icon NewsIT

Mars: Εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της Kellanova

05.08.2024 | 14:52
Mars: Εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της Kellanova

"Tambov, Russian Federation - September 01, 2012: Mars minis candy bars heap. Full Frame. Mars bar is a chocolate bar manufactured by Mars, Incorporated."

H Mars εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της εταιρείας παραγωγής σνακ, Kellanova, σύμφωνα με σημερινή (5.8.2024) δημοσίευση του Bloomberg, καθιστώντας την την μεγαλύτερη συμφωνία στον καταναλωτικό κλάδο για το 2024.

Οι σκέψεις για συμφωνία βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά δεν έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις, σύμφωνα με πηγές. Η εξαγορά της Kellanova, η οποία αποσχίστηκε από την Kellogg πέρυσι, θα έδινε στη Mars εμπορικά σήματα όπως τα Pringles, Cheez – It και Pop – Tarts και θα βοηθούσε τα εμπορικά σήματα να καταπολεμήσουν τη μείωση των όγκων και την αποδυνάμωση των καταναλωτών. Με τον πληθωρισμό να υποχωρεί, οι εταιρείες που αύξησαν τις τιμές κατά τη διάρκεια της πανδημίας δυσκολεύονται να καλύψουν τη μείωση των αγορών με υψηλότερες τιμές.

Ο αναλυτής της TD Cowen Robert Moskow δήλωσε ότι τα δημοφιλή σνακ της Kellanova θα ταιριάζουν καλά με τα εμπορικά σήματα της Mars και θα τη βοηθήσουν να επεκτείνει την κλίμακα της στις διεθνείς αγορές. Εκπρόσωποι της Mars και της Kellanova δεν απάντησαν αμέσως σε αιτήματα για σχόλια εκτός ωραρίου.

Η Kellogg διαχώρισε πέρυσι την επιχείρησή της για τα σνακ από τις δραστηριότητες δημητριακών της Βόρειας Αμερικής, οι οποίες περιλαμβάνουν μάρκες όπως τα Special K και Corn Flakes.

Η Mars μετρά εμπορικά σήματα όπως τα Snickers, M&M’S, Skittles και Ben’s Original, καθώς και εμπορικά σήματα φροντίδας κατοικίδιων ζώων όπως τα Pedigree και Whiskas. Νωρίτερα φέτος, εξαγόρασε την premium μάρκα σοκολάτας Hotel Chocolat.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version