Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Metlen: Μπαίνει στην λιανική αγορά ρεύματος της Μ. Βρετανίας

Metlen: Μπαίνει στην λιανική αγορά ρεύματος της Μ. Βρετανίας

Στην είσοδο της Metlen Energy & Metals στην λιανική αγορά ρεύματος της Μεγάλης Βρετανίας στοχεύει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, Ευάγγελος Μυτιληναίος, σύμφωνα με συνέντευξή του στην Telegraph.  

Συγκεκριμένα, ο κ. Μυτιληναίος θέλει να συνάψει κάποιες συμφωνίες για την ομαλή είσοδο της Metlen Energy & Metals στην Βρετανική αγορά ρεύματος, κατά την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Για αρχή, ο Πρόεδρος της Metlen σχεδιάζει το λανσάρισμα ενός νέου προμηθευτή ρεύματος για βρετανικά σπίτια για να ανταγωνιστεί τους Octopus και Ovo. «Θαυμάζω την Octopus και πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο που έχει εξελιχθεί. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά… Και αγαπάμε τον ανταγωνισμό. Αγαπάμε τις προκλήσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά στην Telegraph.

Συνεχίζει λέγοντας: «Ξεκινήσαμε στην Ελλάδα από το μηδέν πριν από περίπου 10 χρόνια, όταν είχαμε ένα κρατικό μονοπώλιο. Έτσι ξέρουμε πολύ καλά πώς να ξεκινήσουμε από το μηδέν και έχουμε αναπτύξει τις δεξιότητες και τον εξοπλισμό και τα πάντα για να κάνουμε τη δουλειά».

Τέλος, τονίζει: «Ας μην ξεχνάμε ότι οι εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας και της Octopus, έχουν γίνει μεγάλες ως αποτέλεσμα της ενεργειακής μετάβασης, και είμαστε ακόμα στη μέση. Ορισμένες εταιρείες θα ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά ενέργειας και κάποιοι άνθρωποι θα χάσουν τη θέση τους, όπως συνέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από δύο χρόνια».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις